יו"ר ועדת חוץ וביטחון תקף הבוקר (רביעי) בחריפות את יונתן שלו, מי שהופיע רבות בדיוני ועדת חוץ וביטחון וטען שהוא מייצג רבים מהצעירים בישראל. לדברי ביסמוט שלו התחזה למוביל מאבק עממי נגד חוק הגיוס, והבוקר נחשף כעוד שחקן פוליטי.
ארגון 'כתף אל כתף', שמגדיר את עצמו כ"ארגון הצעירים המשרתים הגדול בישראל", הכריז היום על הצטרפותו למפלגת 'בנט 2026' ועל תמיכה פומבית בנפתלי בנט לראשות הממשלה בבחירות הקרובות. במסגרת ההסכם, ישולב מייסד הארגון יונתן שלו בקדמת רשימת המועמדים לכנסת ובהנהגת המפלגה.
הארגון הוקם בשנת 2024 על רקע קידום חקיקת חוק הגיוס אותו הם מכנים בשם "חוק ההשתמטות", והוא נועד כביכול לפעול להקלת הנטל על הציבור המשרת. מייסדי הארגון הם יונתן שלו, עידו קרן, שחר ורון וחנניה בן שמעון.
בהודעת הארגון נאמר כי הוא רואה במפלגת 'בנט 2026' "בית ערכי וטבעי" למימוש מטרותיו, וכי בנט הוא "המנהיג היחיד שהוכיח שיתקן את ישראל ויבנה לצעירים עתיד טוב יותר".
בנט הגיב להצטרפות ואמר: "בשבעה באוקטובר, כשהנהגת ישראל קרסה, הדור הצעיר קם, נלחם והציל את מדינת ישראל. לקראת היום שאחרי, אנחנו צריכים את האנרגיות של הדור המופלא הזה כדי להרים את ישראל מחדש".
מייסד הארגון יונתן שלו אמר בתגובה: "בשם הדור שלנו ובשם החברים שאיבדנו בקרבות, אנחנו נשמעים לצו השעה ומתייצבים כדי לחולל תיקון. נייצג את הצעירים בכבוד ובאחריות, ונעשה הכל כדי שנסתכל לילדים שלנו בעיניים ונוכל להגיד – היינו שם, בנינו, הצלנו".
יו"ר ועדת חוץ וביטחון ח"כ בועז ביסמוט הגיב להצטרפות שלו לבנט וכתב: "נוכל חוק הגיוס חבר לנוכל בנט".
ביסמוט שמכיר היטב את שלו שהשתתף בדיונים רבים בוועדת חוץ וביטחון הוסיף: "מי שהתחזה למוביל מאבק עממי נגד חוק הגיוס, נחשף הבוקר כעוד שחקן פוליטי שניצל את הצבא ואת המלחמה לצורך קידומו האישי".
"מי שכינה את חוק הגיוס "ישראבלוף", התגלה כישראבלוף האמיתי, כשהצטרף למי שכבר הוכיח שאין לו בעיה להפר הבטחות ולגנוב קולות. מפלגת ישראבלוף 2026".






















מי שמכיר את היונתן שלו הזה, יודע שהוא איכסה אמיתי.
צוציק שפותח את הפה בכפיית דעתו
ועוד נותנים לו במה
למה מי הוא בכללללללל
ביסמוט, היית ונשארת 0
צודק
בסוף כולם עשים את מה שהם עשים כדי להיכנס בפוליטיקה עוד ילד חמוד מצה עבודה 🤣🤣🤣
מצה שמורה
מצאאאאאא למה תמיד אתם עילגים
נראה לי שבנט בוחר רק צעירים ויפים.
אתה רומז משהו?
הפחד מתחיל לכרסם כמה שילכלכו כך הפחד יגבר מושחתים.
תראו מי שמדבר…
ביסמוט סתם עוד עבד נרצע,מתנגד לגיוס, הזוי ומנותק מהמציאות,המציא חוק גיוס לגיוס חובה,אפילו לדבר קשה לו "המגמגם",לך לחור ממנו באת!!
לא יאומן שביסמוט מעז להראות את הפרצוף שלו אחרי הבזיון שהוא עשה עם הגיוס
הילד הזה הינו בנה של שותפתו לעסקים של בנט. בנט בנה מספר פרוקסים הקשורים למילואימניקים ולאט לאט אנו מגלים מי מימן אותם ומדוע הם מצטרפים אליו. לא יעזור לבנט ילד כזה או אחר. כולם יודעים שעם בוגדים לא עושים עסקים. תמכתי בבנט ובכיתי כשהקים ממשלה עם מוסלמים תומכי טרור. לא עוד.
ביסמוט יאפס מאופס. על הראש שלך יהיה חוק גיוס. תלמד מהילד הוא לא פחדן. נלחם בשדה הקרב וגם ילחם בכנסת!
הפתרון היחידי למדינת עם בני ישראל=מדינה וכלל מערכותיה (חברה, בטחון, משפט, כלכלה וכו') יהודים אמיתיים לפי מצוות התורה וההלכה. לא גם שיש בהם יהודים, אלא הם עצמם יהודים לפי מצוות התורה ההלכה.
זה הפתרון.
היחידי.
"…אִם-בְּחֻקֹּתַי, תֵּלֵכוּ; וְאֶת-מִצְוֺתַי תִּשְׁמְרוּ,
בנט,אתה מבייש את הילדים שלך.תפסיק להיות בדיחה.החברים של הילדים שלך,מזלזלים בך.תתבייש.
חחח….. לך תסתכל במראה ותתביש בעצמך.
מפלגה של מטורללים
איך בגיל הזה הוא נכנס לכנסת?
יונתן שלו סיכן את חייו בשביל המדינה, וכן, פעילות פוליטית מביאה לכנסת,
כדי להחליף את מי שאכפת לו קודם מהכיסא
ביסמוט עיתונאי כושל שהפך להיות סמרטוט רצפה תורן, יעשה הכל כדי למצוא חן בעיניי ראש ממשלת ישראל שרה נתניהו והגוניור ממאמי
איש מכוער מבחוץ ומבפנים
מסתבר שבנט הקים כמה אירגונים שפעלו במסווה של מילואמניקים לגיוס חרדים ולמחאה נגד הממשלה. זה שבתמונה אותו הוא "צרף" למפלגה, ושהתראיין בתור מילואמניק בוקר וערב נגד החרדים, הוא גם במקרה, הבן של השותפה העסקית של הנוכל.
תיראו כמה מגיבים שלח לפה בנט…
מצא מין את מינו
תואר בנוכלות
ביסמוט התחזה לעיתונאי ופרשן כל זאת בשביל לקבל שיריון בליכוד ולהפוך לחבר במקהלת השינאה והליקוקים למשפחת המלוכה עכשיו מחכה לקבל תפקיד דיפלומטי כי חבר כנסת מעולם לא עיניין אותי כי הוא לא יודע לפעול למען הציבור
אם ביסמוט קורא להם נוכלים אז אני מתחיל להאמין להם, לא אוהב אף אחד מהם אבל שניהם טובים בהרבה מכל חבורת הזבל של הפילוג(ליכוד)
נו באמת איך אפשר בלי נוכלות להגיע לפוליטיקה ..כולם עם ניקיון כפיים טהורים וזכים
מענין כמה חכי"ם מהליכוד נמצאים תחת חקירה פלילית
ביסמוט צודק בביקורת , האדון הצעיר הזה התחיל להריץ את התנועה המבורכת כאשר הוא זאב מכוסה בצמר כבשים וכאשר נכנס עמוק לתוך עדר הכבשים התמימות הסיר את כיסוי הצמר ואז התגלה כזאב ! ומה עם הכבשים שהצטרפו אליו דקה אחת קודם כאשר היו בטוחים שהוא כבש זה מעשה נוכלותשככל הנראה היה תנאי קבלה למפלגת הנוכל