נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, עורר סערה לאחר שטען במהלך עצרת כי דיאט קולה – המשקה האהוב עליו, עשוי לסייע בהתמודדות עם מחלות קשות. לדבריו, “הרופאים לא רוצים שתדעו את זה”, אמירה שהובילה לביקורת מיידית מצד גורמים רפואיים.
ההתבטאות החריגה עוררה תגובות מצד רשויות בריאות וגופים מקצועיים, שהבהירו כי אין כל בסיס מדעי לטענות מסוג זה. מומחים הדגישו כי משקאות מסוג זה אינם מהווים תחליף לטיפול רפואי, ואף עלולים להיות קשורים לבעיות בריאותיות בצריכה מופרזת.
בעקבות הסערה, בבית הלבן ניסו להבהיר כי הנשיא לא התכוון להעניק ייעוץ רפואי, אלא הביע עמדה אישית בלבד לגבי התחושה שהוא מקבל מהמשקה.
למרות זאת, הביקורת הציבורית והתקשורתית לא שככה. מבקריו של טראמפ טענו כי אמירות מסוג זה עלולות להטעות את הציבור, במיוחד כאשר מדובר בנושאים רפואיים רגישים.





















בדיחה יפה..😄😄😃
חושש שטרמאפ מתחיל בסימני ההזדקנות שלו כמו גו ביידן
הרמב"ם אומר שעיקר החולי מגיע מעיכול לא טוב ועצירות, והקולה החלה בראשית דרכה כפתרון לזה כמדומני, אז תמיד חשבתי שאם זה באמת עוזר לזה אז זה אכן בריא.