צילום: מצלמת אבטחה
הכוננות הביטחונית הגבוהה ברחבי הארץ בעקבות גל הפיגועים הרצחניים, מניבים גם מחזות מבהילים כמו שאירע בכביש מרכזי בכניסה לעיר ראשון לציון, שם ראו נהגים חמושים ברובים מסתובבים בין המכוניות.
אחד הנהגים שהיה במקום סיפר לשמעון איפרגן במאקו, "עצרתי בפקק פתאום קפצו שלושה אנשים לעבר הכביש עם רובים ואקדחים וכיוונו אותם לעברי ולעבר שאר הנהגים. תשמע זה היה קטע מפחיד לגמרי. כמו בסרט מלחמה".
"הם כיוונו את האקדחים והרובים לעברנו. קפאתי. חשבתי בהתחלה שמדובר במחבלים שרוצים לעשות פיגוע אז התכופפתי מתחת לתא הנהג. אחרי כמה שניות של פחד כשכל הגוף רעד, הבנתי שמדובר באנשי כוחות הביטחון ולא במחבלים כי הם לא ירו. הם חיפשו כנראה מחבלים או מישהו שרוצה לבצע פיגוע. לא מצאו ואחרי כמה דקות נעלמו כלא היו".
מתברר, וכך גם מאשרת המשטרה, כי מדובר היה בשוטרים סמויים מיחידה נבחרת שהיו במהלך פעילות לאיתור חשודים בביצוע פח"ע, פעילות חבלנית עוינת.





















המחזה לא מבהיל . להפך הוא מראה על תפישה מציאותית ונכונות נפלאה של הרבה יהודים לצאת נגד כוחות ההשמדה הערביים.
כל הכבוד לכל אלה שאחזו בנשק ויצאו להרוג את המחבלים אם אמנם יש מחבלים תוקפים.
ראוי שכך ינהגו כל מחזיקי הנשק !