במהלך סוף השבוע האחרון, אירע מקרה חריג בעיר כרמיאל, כאשר שוטרי המחוז הצפוני איתרו נהגת קטינה ללא רישיון שמאחורי ההגה ישב אביה, מהנדס חשמל ואלקטרוניקה במקצועו.
שוטרים שסיירו בעיר הבחינו ברכב הנוסע באיטיות חשודה במתחם חנייה, כאשר הנוסע שלצד הנהגת נראה מסביר לה כיצד לפעול באמצעות תנועות ידיים.
עם עצירת הרכב, האב הודה כי הוא זה שאפשר לבתו לנהוג, זאת כחלק מניסיון להקל על פחדיה לקראת תחילת לימודי התיאוריה שלה, למרות שטרם הוציאה רישיון נהיגה.
הרכב שבו בוצעה העבירה נתפס והושבת על ידי המשטרה לתקופה של 30 ימים. האב וביתו זומנו לשימוע בפני קצין משטרה, ובעקבות חקירתם צפויים השניים לעמוד בפני הליך משפטי בעניינם.
משטרת ישראל מסרה כי השוטרים ימשיכו לפעול בנחישות כנגד עבירות תעבורה, מתוך מטרה למצות את הדין עם פורעי החוק ולשמור על ביטחון הציבור בדרכים.




















