מה קורה ליחסים של ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו עם ח"כ איתמר בן גביר? במפלגת עוצמה יהודית אומרים הבוקר (שני) כי הדיווחים על כך שבכיר בליכוד אמרר על בן גביר כי הוא שיכור מכח והשתגע, אינם מגיעים מנתניהו עצמו.
בהודעת המפלגה נאמר כי "אמש קיים יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר מסיבת עיתונאים, בה הודיע כי במידה והימין ינצח בבחירות ותוקם ממשלת ימין, ידרוש מראש הממשלה המיועד, בנימין נתניהו, לכהן כשר לבטחון הפנים".
"למסיבת העיתונאים שקיים אמש בן גביר, קדמה פגישה שהתקיימה ביום חמישי האחרון, בין נתניהו לבן גביר. במהלך הפגישה, עדכן בן גביר את נתניהו כי בכוונתו להודיע כי הוא מתכנן לדרוש את תיק בטחון הפנים".
במפלגה טוענים כי "נתניהו עודד את בן גביר לעשות זאת ואמר כי דרישה כזו כעת יכולה להביא לניצחון הגוש ולהניע את מצביעי הימין שנותרו בבית, אולם לא הסכים להתחייב לבן גביר כי ימנה אותו לתפקיד".
יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר, מסר הבוקר: "רק אם נהיה מספיק גדולים וחזקים, ונקבל לפחות 15 מנדטים, נוכל להבטיח שתקום ממשלת ימין – ולא חלילה ממשלה עם גנץ, למרות שיש יועצים בסביבתו של נתניהו שמעוניינים בכך".
בתוך כך, ראש האופוזיציה ויו"ר הליכוד, ח"כ בנימין נתניהו התראיין הבוקר לספי עובדיה ויניר קוזין, בגלי צה"ל. בריאיון התייחס לדרישתו של ח"כ בן גביר לקבל את תיק ביטחון הפנים ואמר: "אני לא שולל את זה. לא מתעניין כרגע במינויים, אז הוא אמר שזה מה שהוא רוצה. הוא יהיה שר בממשלה שלי רק אם אהיה ראש ממשלה".
התכנית של יו"ר עוצמה יהודית; "איתמר בן גביר שיכור מכח – הוא השתגע"
בתשובה לשאלה אם יפטר את היועצת המשפטית לממשלה אם יחזור לראשות הממשלה, לא שלל והשיב: "אני לא עוסק בדברים פרסונליים ולא נותן תכנית עבודה. כשיגיע זמנם של התיקונים – נעשה אותם בצורה אחראית".
רה"מ לשעבר התייחס ליוזמות השונות שעשויות להשפיע על משפטו: "אני לא רוצה שום חוק שיעסוק במשפט שלי. כל מי שרוצה לעזור לי – שיעזור לי פחות. אמרתי להם את זה לא פעם".
נתניהו לא השיב מפורשות לשאלה אם יבטל את הסכם הגז עם לבנון: "אנהג בו כפי שנהגתי בהסכם אוסלו – עוד הסכם כניעה גרוע".





















אל יתהלל חוגר כמפתח בכל מקרה אני לא מצביע לאף אחד ואין להם סיכוי להביא. רוב ממילא שם כולם מסוכסכים ואחרי הבחירות יצא כל הרפש תנו לממשלה הנוכחית לעבוד בשקט הפעם ביבי ביי ביי ביי ביי
כשמך כן תגובתך עקיבא קודם שנהיה ר' עקיבא
שאמר מי יתן לי ת"ח ואנשכנו כחמור עולם התורה בסכנה ואתה יושב בחיבוק ידיים ותומך בשמאל
מאחל לך שתיים פעם מנחת זרועם של הפלסטינים אהובי נפשך.
ביבי יביא 28 אולי, בן גביר יהיה גדול, אבל בסוף ישב באופוזיציה כי הוא לא יקבל תפקידים כדרישתו
הרבה רעש כמו תמיד 🙂 יגמר בלא כלום