יו"ר הליכוד בנימין נתניהו שוחח אתמול (שני) עם חברי כנסת חרדים אתמול ונזף בהם על "סחבת" ו"דרישות מוגזמות". בהמשך האשים אותם בגרימת נזק לליכוד – כך נחשף היום בכאן חדשות.
לפי הדיווח של מיכאל שמש, נתניהו זימן את החרדים בבהילות בשעות הערב, הם ביקשו לדחות ליום לאחר מכן וסורבו. יצוין כי הפגישה התקיימה אחרי הדלפת הפרטים מתוך ההסכם הקואליציוני המתגבש.
חברי הכנסת לא נשארו חייבים ותקפו: "אנחנו ממתינים שבועיים לתשובות מהליכוד, כל ההדלפות מגיעות מאנשי הליכוד שרוצים להסית כנגד הציבור החרדי במטרה לצמצם את דרישות המו"מ. הליכוד כמו ליברמן בתחפושת".
בסוף השיחה נתניהו הבהיר לח"כים שסעיף הנכד לא יבוטל והציע שינוי מינורי בחוק. החרדים הבטיחו להחזיר תשובה. גם בנוגע לחוק הגיוס הצדדים לא הגיעו להסכמה.





















לדעתי נתניהו חושב שאין לחרדים ממשלה אחרת לכן הוא סוחב כדי שיכנעו ראשונים לכן צריך ברצינות להיפגש עם גנץ ולחשוב על עוד אופציות מה שיביא את נתניהו להיכנע