איש התקשורת יעקב ברדוגו ייעץ לראש הממשלה בנימין נתניהו בקריה שעתיים לפני נאום החזרת יואב גלנט לתפקיד שר הביטחון. ברדוגו, המשמש פרשן דומיננטי בערוץ 14 ובגלי ישראל, מייעץ לנתניהו בשורה של נושאים שנמצאים על סדר היום, אבל את שיחות הייעוץ האלה מכירים בעיקר אנשי משרד ראש הממשלה וכמה מקורבים לו.
מוקדם יותר השבוע נחשף בחדשות הערב בכאן 11 כי ברדוגו נפגש עם ראש הממשלה בכמה הזדמנויות לצורך ייעוץ בנאומים והצהרות. בין היתר ייעץ לנתניהו בענייני הרפורמה המשפטית ותמך בעצירת החקיקה. בנוסף, הוא היה זה שייעץ לראש הממשלה למנות את השרה מאי גולן לקונסולית בניו יורק – מהלך שנתניהו בסוף חזר בו ממנו.
נתניהו פיטר את גלנט ב-27 במרץ, לאחר שקרא לעצור את חקיקת הרפורמה המשפטית, בזמן ביקור נתניהו בלונדון. כשבועיים לאחר מכן, ב-10 באפריל, נתניהו הודיע בנאום בקריה שהשר יישאר בתפקידו ואמר: "היו מחלוקות בינינו, אפילו קשות, אבל השארתי אותן מאחורינו. נמשיך לעבוד יחד".





















מצער לראות עיתונאי רודף כבוד כמו ברדוגו שמצליח להשפיע על ראש הממשלה
אם הדיווחים הללו שייכים לערוץ 12 האמינות שלהם כמו הפרצוף שלהם