"אם היה יודע שככה הולך להיות – הוא לא היה יוצא למבצע", כך אמר עבאס גליאמוב, מי שהיה כותב הנאומים של פוטין וגר ברחובות. בריאיון לכאן 11 אמר כי הסיבה של פוטין ליציאה למבצע היא כי התמיכה בו בירידה.
לטענתו, "ההתנגדות להצטרפותה של אוקראינה לנאט"ו היא תירוץ", אמר והוסיף כי המבצע נמשך כי נשיא רוסיה צריך עדיין להציג הישג בפני הציבור והאליטה הרוסיים, וכי ישראל היא המדינה היחידה שיכולה לתווך.
מריה, עיתונאית שהתפטרה מרשת RT הנחשבת לשופר של השלטון הרוסי, כתבה מכתב חריף נגד המלחמה והקרמלין בו היא כותבת: "הסבים שלנו לא נלחמו בשביל זה". בריאיון לכאן 11 סיפרה כי למרות שהייתה ידועה כפעילה פוליטית, הצטרפה לרשת על מנת לנהל שיח עם הממשלה.
אבל, היא אומרת, "הם מפגיזים על חרקוב וקייב – אין לי מה לדבר עם האנשים האלה. אלה פשעי מלחמה". כשניסתה להבין מה אנשים ברחוב הרוסי חושבים על המלחמה, היא מספרת שגילתה שהציבור הרוסי חושב שהוא עדיין נלחם בהיטלר.




















