צילום: עידו רימון
הרפורמה המשפטית שעולה מחר להצבעה בקריאה ראשונה במליאת הכנסת, והעימותים סביבה: ראש האופוזציה ויו"ר יש עתיד יאיר לפיד, הגיב הערב (ראשון) לשר האוצר ויו"ר הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ', שנאם מוקדם יותר הערב והאשים את לפיד בכך שהוא מדרדר את ישראל למלחמת אחים. לפיד בסרטון שהוציא כעת, מאשים את סמוטריץ' בחזרה.
"מי שרוצה למנוע מלחמת אחים לא מקדם חקיקה חפוזה ואלימה שקורעת את העם לגזרים", פתח לפיד את תגובתו הערב לסמוטריץ', בסרטון שהוציא לכלי התקשורת. "בצלאל, אתה כבר לא נער גבעות עם פחי בנזין. בתפקידים בכירים עדיף לא להכנס לפאניקה כל כך מהר, ולא להאשים אחרים בנזקים שאתה גורם לא אותי ולא את הממשל האמריקאי".
"מי שרוצה למנוע מלחמת אחים לא מקדם חקיקה חפוזה ואלימה שקורעת את העם לגזרים. אני הראשון שהציע ללכת להדברות אצל הנשיא. במקום לעצור ולדבר אתם רצים בלי ברקסים עם חקיקה מטורפת שפוגעת בכלכלה, פוגעת בבטחון, מרסקת את אחדות העם", הוסיף ראש האופוזיציה בסרטון, ותקף את השר במשרד האוצר והשר במשרד הביטחון.
"במשמרת שלך, בגלל הפעולות שלך, ההיי טק מתפרק והכסף בורח מישראל. אני מציע שבמקום להתעסק כל היום ביצהר ובבג"ץ, תעשה משהו בשביל לרסן את יוקר המחיה כי גם הבוחרים שלך לא גומרים את החודש", אמר לפיד לסיום. מחר שניים מחוקי הרפורמה יעלו להצבעה בקריאה ראשונה במליאה, שינוי הרכב ועדת בחירת שופטים ופסקת ההתגברות ברוב של 61.





















לפיד פשוט אלוף במשחקי מילים… היפה נפש הזה מגעיל כל פעם מחדש
הפירומן יאיר לפיד שמבעיר את הכלכלה על ידי BDS בעולם ובמשקיעים שהבעיר את המדינה על יריקה על ילדה שלא נבראה ועוד שגעונות הוא סכנה דמוקרטית, מאחלים לו בריאות בביתו ובחומותיו ויעזוב את עם ישראל לנפשו
אם ההייטק בורח זה בגלל שלפיד המושחת עם חבר מרעיו השמאלנים מפמפמים כל היום הכלכלה קורסת הכלכלה קורסת אז המשקיעים מפחדים
לא שהם מפמפמים יותר מדויק מרעילים אותם בכבודם ובעצמם את אנשי העסקים כדי לגרום לבהלה ציבורית