צילום: דוברות גן החיות הספארי
שושי, השימפנזה המבוגרת ביותר בספארי נשמה את נשימתה האחרונה כשהיא מוקפת בחבריה השימפנזים. אלו לא משו ממנה בימים שקדמו לכך כשנראה היה כי היא מתעייפת ונחלשת. שושי הלכה לעולמה בגיל המופלג שישים שנים, כשהיא אוחזת בידיה כדור. השימפנזים שהבינו את המתרחש היו לידה ברגעיה האחרונים ולאחר מותה חלקו לה כבוד אחרון ויצאו לחצר.





















ים של דמעות בשתי עיני
הביטוי "הלכה לעולמה", שמור לאלו אשר בצאת נשמתם, היא הולכת לעולם שכולו טוב.
לאלו שיש להם "עולם הזה" ו"עולם הבא".
אך לא לאלו שאין בהם נשמה.
מתי ההלויה …..
אני לא יכול לעצור את הדמעות.
ממש קורע לבבות טרגדיה של ממש
ניסיתי להבין מה ההדגשה במילים "שהיא אוחזת בידה כדור" ????
במענה לשאלתך מה ההדגשה שהיא אוחזת בידה כדור , אז שים לב שהכדור לא היה מנופח אלא בלי אוויר ולא לחינם היא לקחה דווקא כדור מפונצ'ר כדי לרמוז שניגמר לה האויר כך נראה לעניות דעתי ודו’’ק.
חחחחחחחחחחה
אוי שושי שושי איך נסתדר בלעדך
על הכתפיים של מי נפל משא הדור?
היא ממש צעירה
אוי שושי שושי, מי יתן לנו תמורתך. כל כך טובה היית, תמיד היית אוספת את כל הצעצועים כמו ילדה טובה, אף פעם לא השארת אוכל בצלחת, אף פעם לא היית מנג'זת לאמא, איזה מותק היית, איזו דוגמה מפוארת לכל אחיך ואחיותיך ולכל משפחתך הרוממה, אחחח… איזה צער זה שאינך איתנו עוד.
טוב שלא קראו לה רחל …