פיצוצים עזים החרידו את העיר ג'נין היום בצהריים, כוחות צה"ל פוצצו והשמידו קבוצת מבנים שהופללו כמעוזי טרור בעיר. על פי הערבים לפחות 20 מבנים פוצצו על ידי החיילים היום. מוקדם יותר דיווחו הערבים כי משאית ועליה מטעני חבלה רבים של צה"ל נכנסה לתוך ג'נין על מנת לפוצץ מבני טרור בעיר.

צה"ל הודיע כבר הבוקר כי הוא נערך לבצע סדרת פיצוצים בג'נין, "בשעות הקרובות צפויים להישמע הדי פיצוצים במרחב הגלבוע והעמקים, כתוצאה מפעילות צה"ל במבצע בג׳נין שבחטיבת מנשה. אין חשש לאירוע ביטחוני", נכתב בהודעה.
לאחר השלמת הפיצוצים פרסם דובר צה"ל הודעה בה נכתב כי "כחלק מהמבצע לסיכול טרור בצפון השומרון, צה״ל השמיד לפני זמן קצר מספר מבנים בג׳נין שבחטיבת מנשה אשר שימשו כתשתיות טרור".

העובדה שצה"ל הודיע מראש על כוונתו לפוצץ מבנים בג'נין סיפקה לערבים את האפשרות לתעד את הפיצוצים בזמן אמת. הקריאות שלהם ברקע הצילומים מעידים במעט על ההלם שלהם לנוכח המראות.
בבית החולים הממשלתי בג'נין, התפוצצו הזגוגיות מעוצמת ההדף























מה שהכי מזעזע פה זה שיש מבנים שעדיין עומדים על תילם. המבנים היחידים שצריכים להיות שם זה של התיישבות יהודית משגשגת וענפה
מהתגובה כאן ובעוד כמה מקומות אתה נשמע כמו גאון מחונן בן 15.5.
יש לנו בעיה פצפונת שלמרות שזכינו לגור בארץ הקודש, עדיין מהגלות לא נגאלנו. והגאולה תהיה לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוח תשובה שהקב"ה יערה עלינו ממרומיו.
התורה הקדושה כבר אמרה 'והיו לשיכים בצידיכם ולצנינים בעיניכם'. הנבואה הזאת התגשמה בימי השופטים ובית ראשון כך גם בימי בית שני ועוד יותר מכך בימינו אנו.
רק כשזכה ונפנים שהאויב האמיתי שלנו זה לא חמאס ולא חיזבאללה וגם לא איראן, אלא החטאים והעוונות, אז נזכה במהרה לגאולה.
חוסר אחריות של הצבא להכניס כזו משאית בלי כיסוי , מאענון קטן על זה והיה נגרם אסון מטורף.
תאמין לי שחשבו על זה ואולי היה לזה כיסוי או שהמקום טוהר לפני חוץ מזה שנראה שהמשאית משוריינת