3 שבועות לאחר שנבחר לתפקיד התקיים ביום שלישי האחרון מעמד ההכתרה של הגאון רבי יצחק אדלשטיין לתפקיד רבה הראשי של רמת השרון.
את המעמד כיבדו בהשתתפותם רבנים ואישי ציבור רבים, בהם ראש ישיבת פוניבז' הגאון רבי בערל פוברסקי, הרה"ר לישראל הגאון רבי קלמן מאיר בר, הרה"ר לשעבר הגאון רבי ישראל מאיר לאו ועוד.
כהונתו של הגאון רבי יצחק אדלשטיין כרב העיר רמת השרון היא המשך לשושלת מפוארת בעיר, שתחילתה בסבו הגאון רבי צבי יהודה אדלשטיין זצ"ל והמשיכה באביו הגאון רבי יעקב אדלשטיין זצ"ל שכיהן בתפקיד מעל 60 שנים.
הדוברים במעמד עמדו על התאמתו של הרב לתפקיד הן מצד מעלותיו הגדולות ועשייתו הברוכה והן מהיותו נצר לרבני העיר מאז הקמתה.
מדברי הרה"ר לישראל הגאון רבי קלמן מאיר בר שחתם על כתב המינוי: "ידידי הרב יצחק, נצר לשושלת רבנים מפוארת, ת"ח בעל שיעור קומה שדעתו מעורבת עם הבריות. במעשיו ובפעולותיו הוא זוכה ויזכה לקדש שם שמים בעירו. יה"ר שימשיך בעשייתו ובשליחותו לאורך ימים ושנים"




















