כוחות ההצלה הוזעקו הבוקר בשעה 10:36 לאירוע בו רכב התהפך בכביש 89 סמוך לצומת חמת גדר. חובשים ופראמדיקים של מד"א בשיתוף כוח רפואה מיחידה 669 של צה"ל העניקו טיפול רפואי ופינו במסוק למרכז רפואי צפון (פוריה), גבר כבן 30 במצב קשה, עם חבלות בחזה ובבטן.
פראמדיקית מד"א גדיר עראידה, סיפרה: "מדובר בתאונת דרכים קשה, ראינו את הרכב שהתהפך בתוך שטח. ירדנו עם הציוד הרפואי והגבר היה מחוסר הכרה וסבל מחבלות בחזה ובבטן. הענקנו לו טיפול רפואי ולאחר מכן הוא פונה במסוק לבית החולים כשמצבו קשה".

צוותי כיבוי מתחנת טבריה הוקפצו למקום יחד עם יחידת 669 וביצעו חילוץ מורכב של נהג הרכב המסחרי. לוחמי האש הגיעו במהירות לזירה המורכבת, איתרו את הנהג שנמצא מחוץ לרכב, ופעלו בשטח בשיתוף פעולה עם גורמי רפואה ולוחמי יחידת 669 כדי לחלץ את הפצוע ולהעלותו מהמדרון.
רשף מאיר אלבז, מפקד האירוע: "קיבלנו דיווח במוקד 102 של מחוז צפון על רכב מסחרי שהתדרדר לעומק המדרון בצומת חמת גדר, עם הגעת הצוותים למקום זיהינו את נהג הרכב כשהוא מחוץ למכונית במדרון ההר. לוחמי האש יחד עם יחידת 669 וגורמי רפואה פעלו לחילוץ הפצוע, העלאתו בבטחה מהתוואי המורכב והעברתו להמשך טיפול רפואי".




















