הרבה חודשים שאנו כבר בתוך המצב הזה. לא הגיע הזמן קצת להודות?
בראש ובראשונה. תודה לכם אופוזיציה יקרה על כל הטרללת שנתתם לה במה ועל כך שטרחתם ונתתם את חלקכם הגדול בהפקה!
הבאים בתור. ראשי המחאה המדהימים כמובן! על פועלכם ללא לאות למען פילוג העם בהפצת פייק מגוון ומפחיד לעם המדהים שלנו! תודה לכם! חלקכם במצב גדול ומכובד!
אצים רצים אנו, אל ראשי הצבא, המשק בכל הענפים. תודה לכם מקרב לב שהתערבתם בנושא שכל כך לא קשור אליכם זה כל כך שמר על פילוגנו בעת הזו.
מיד אחריהם התודה לחברי הכנסת והשרים מהימין שכמה אמירות מיותרות לחלוטין שלכם גם הם תרמו לאווירה השוררת כאן.
ואחרונים חביבים תודה גדולה לכם, חברי וחברות התקשורת הישראלית הליברלית. כל זה לא היה קורה בלעדיכם! הייתם הכלי הטוב ביותר להפצת המסרים המסיתים ובעצמכם ייצרתם בכשרון רב רבים כאלו!, פעלתם בצורה יוצאת דופן שאפילו ראשי המחאה לא דמיינו! חיברתם בדרך לא דרך את השיסוי לעוד ועוד ציבורים! אין מילים לתאר מה שעשיתם כאן!
לכולכם, כל אחד ואחת מכם, תודה ענקית!
מבטיחים לכם, לא נשכח לכם את זה לעולם!





















ותודה לך כותב יקר!
לא נמאס כבר לבזבז דיו על כתבות כלום??
ווואהו. מושלם. לדעתי זה טור שצריך להתפרסם גם בהארץ ומעריב.