באדיבות המצלם

במעמד רבנים ואישי ציבור: "קרפור" השיקה את סניף המהדרין בפתח תקווה והצרכנים נהרו למקום

בטקס השקה חגיגי נחנך סניף המהדרין של ענקית הקמעונאות הבינלאומית "קרפור" בעיר פתח תקווה • רבנים ואישי ציבור לקחו חלק בטקס ושיבחו את הנהלת הרשת הארצית • רשת "קרפור" ממשיכה להפתיע עם פריסה יוצאת דופן של סניפי מהדרין

כתבות נוספות בנושא:

רבנים, מנהיגי קהילות, בכירים במועצה, אישי ציבור ומאות צרכנים לקחו חלק במהלך השבוע האחרון בטקס ההשקה החגיגי והמדובר לענקית הקמעונאות הבינלאומית "קרפור" אשר השיקה את סניף המהדרין הראשון שלה בעיר פתח תקווה, וזאת לרווחת ושמחת עשרות אלפי התושבים אשר ייהנו מחווית קנייה יוצאת דופן, לצד מוצרים איכותיים ושווים במחירים חסרי תקדים ובפער עצום מרשתות מתחרות.

 

בטקס ההשקה החגיגי שנערך לסניף המהדרין בעיר פתח תקווה לקחו חלק, רב העיר הגאון רבי מיכה הלוי, הגאון רבי יקותיאל רוזנבאום – רב קהילת "קהל חסידים" בעיר, הגאון רבי מאיר אלול – ראש מוסדות "אור שבעת הימים", יו"ר יהדות התורה בעיר הרב מאיר צבי בלומנטל, מחזיק תיק הרווחה בעירייה ויו"ר המועצה הדתית בראש העין הרב אשר שוקר וכן אלישיב עמיצור – חבר מועצת העיר ויו"ר האגף לתרבות יהודית.

 

מי שקבע את המזוזה בפתח הראשי לסניף המהדרין המרווח והמהוקצע בעיר פתח תקווה, היה רב העיר הגאון רבי מיכה הלוי אשר אף נשא מספר דברי ברכה ואמר כי, "זה בהחלט רגע מרגש לעמוד כאן ולקבוע מזוזה לסניף מהדרין שמביא את מיטב המוצרים בכשרויות מהודרות ביותר למען מקפידי הכשרות. ללא ספר ברכת השם תלווה את העסק הזה. אני תפילה שתזכו לראות ברכה והצלחה ותמיד תעמדו לימין מקפידי הכשרות. ללא ספק גם העניין שאתם נותנים מחירים הוגנים זהו חסד עצום עם משפחות ברוכות ילדים ובני תורה. יהי השם עמכם".

 

מאות צרכנים שהשתתפו בטקס ההשקה ציינו בהתרגשות את הפתעתם וקורת רוחם ממראה הסניף המרווח והמהודר המציע מגוון עצום וחסר תקדים של מוצרי איכות במחירים שווים. "להיכנס לסניף המהדרין של קרפור, זה פשוט חווית קנייה מרגשת במיוחד. יש שם מגוון בשרים ברמה גבוהה, מוצרי חלב, מוצרי הגיינה, פירות וירקות, מזון, מוצרי תינוקות, מוצרי ניקוי, ובעצם מה לא. הכל מונגש בצורה הטובה ביותר ובמחירים נוחים ביותר", אמרו מספר תושבים שהיו מהראשונים להיכנס לסניף המהדרין.

 

גם בכירי רשת "קרפור" לקחו חלק בטקס המרגש וזכו לשבחים רבים מצד מאות המשתתפים. מנכ"ל הרשת מר מיכאל לובושיץ, שנכח במקום לצד מנהל הסניף ליאל פרץ, מנהל חטיבת הכשרות עזרא גברה ומנהלת השיווק חגית טייגפלד, אמר כי, "זהו יום בשורה לתושבי העיר פתח תקווה. לאחר שהשקנו סניפי מהדרין בערים המרכזיות כמו ירושלים, בית שמש, אלעד, ועוד ערים נוספות, הגענו לעיר פתח תקווה בכדי להביא לתושבים את הבשורה שלנו. היום הזה הוא יום משמח מאוד בו התושבים ייהנו גם ממקום עם מוצרי איכות וחווית קנייה וגם מהכשרויות הטובות ביותר ובמחירים הנוחים ביותר. אנחנו נמשיך לעמוד לימין המגזר החרדי ולהנגיש את מוצרי האיכות שלנו בכשרויות הקפדניות ביותר. בשם השם נעשה ונצליח".

 

מנהל הסניף, ליאל פרץ ציין אף הוא בהתרגשות כי, "אין רגע מרגש מזה לעמוד כאן ולראות את הרבנים קובעים מזוזה ומברכים את המקום שפותח ביום זה את שעריו. כאחראי על הסניף אעשה הכל ואף יותר מזה, בכדי לשרת נאמנה את הלקוחות הרבים ולהציג בפניהם את המעלות הרבות שלנו. קרפור מנגישה למעשה את המוצרים האיכותיים ביותר במחירים הטובים ביותר ובכשרויות הקפדניות ביותר. המגזר החרדי צריך לדעת שיש לו בית, יש לו מקום שיש שם גם חוויית קנייה משתלמת, גם מוצרי איכות ברמה בינלאומית וגם כשרויות מהודרות. מחכים לכם".

 

יצוין כי רשת "קרפור" מתהדרת בסניפים מרווחים ובמחירים יוצאי דופן החוסכים לכם הלכה למעשה עשרות אחוזים בקנייה השבועית שלכם. כך לדוגמא ניתן למצוא: 2 קפה טורקי עלית 200 גרם ב-24 ש"ח, 3 שמן קנולה ליטר ב-18 ש"ח, גמבה אדומה ב-6.90 ש"ח לקילו, 3 חבילות חיתולים של "טיטולים" ב-88 ש"ח, 3 ליטר ריצפז ב-10 ש"ח ועוד עשרות מוצרים במחירים שאסור לכם לפספס.

 

ברשת קרפור ניתן למצוא את מוצרי קרפור הבינלאומיים במחירים שוברי שוק ללא תחרות, כך לדוגמה, דגני הבוקר הפופולריים של קרפור, כמו קורנפלקס 500 גרם, נמכרים במחיר מפתיע של רק 8.90 שקלים. לאור המחירים הגבוהים בשוק המזון, מדובר בהבדל ניכר שהופך את קרפור לרשת מבוקשת במיוחד החוסכת לכם עשרות אחוזים בקנייה השבועית.

 

גם קטגוריות אחרות מציעות חיסכון משמעותי: אורז פרסי 1 ק"ג נמכר במחיר של 8.90 שקלים בלבד, במחיר שיתפוס את עין הצרכנים ששמים לב לשוק הקניות המתייקר. אפילו תה ירוק בטעמים, שמוכר ברוב הרשתות במחיר יקר יותר, מוצע במחיר של 8.90 שקלים ליחידה.

 

החיסכון לא עוצר במוצרים היבשים והמזון. קרפור מציעה גם מגוון מוצרי ניקיון ומשקאות במחירים שקשה למצוא ברוב הרשתות הקמעונאיות. כך לדוגמא: ג'ל לניקיון ושירותים, נמכר במחיר של רק 4.90 שקלים ליחידה, ונוזל לניקוי כלים 1.5 ליטר, מוצע במחיר של 9.90 שקלים בלבד.

 

קרפור מציעה גם מגוון משקאות סויה 1 ליטר, במחיר של 7.90 שקלים למגוון טעמים, וגם משקה שיבולת שועל, אורז, סויה אורגני 1 ליטר במחיר אטרקטיבי של 8.90 שקלים. כל אלו מציעים יתרון חיסכון משמעותי, במיוחד כאשר מדובר במוצרי צריכה חוזרים שמלוויים את המשפחה החרדית.

 

בנוסף למחירים הזולים. רשת קרפור מקפידה להציע ללקוחות מוצרי מזון, משקאות,  פירות וירקות, בשר, עופות, דגים וחומרי ניקוי באיכות גבוהה במיוחד. בעוד שרשתות אחרות עשויות להציע לפעמים מחירים נוחים, ברוב המקרים ישנו פער בין המחיר לאיכות המוצר, דבר שקרפור מציגה בגאון ומצליחה להיות החלוצה בתחומה, הן מבחינת איכות המוצר והן מבחינת מחיר המוצר.

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

15 תגובות
הכי מדורגות
חדשות ביותר ישנות ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות

איפה זה נמצא ? מה הכתובת ?

זה בעמישב זה לא סניף חדש פשוט החליפו את השם משוק מהדרין לקרפור מהדרין… אותה הגברת בשינוי אדרת

לא כתבו מה הכתובת של הסניף

מרוב התרגשות ודברי הרהב שכחתם לציין את כתובת הסניף והיכן הוא נמצא.

מה הכתובת

מנחם בגין 96 פתח תקווה

מה הכתובת בפתח תקוה??????

מישהו יודע מה הכתובת?

לעומת מה שהיה קודם,הסניף די יפה,משופץ ונקי.יש חניה תת קרקעי,אבל המעלית נעולה עם קוד.

יש הרבה גאונים בפ"ת…. לא ידעתי…יש להם גם משרות לא רעות…

מה הכתובת ?

מה כתובת הסניף מהדרין של קרפור?? תודה

זה במיטב, לא בפתח תקוה

קרפור זה רשת יקרה

שטויות המחירים רגילים.
יש שם מספר מוצרים מיובאים מצרפת שהם מעט זולים אבל לא מתאימים לחך הישראלי.
אין מה לעשות אושר עד זה הקנייה הכי משתלמת ובגלל משקל העגלה זה גם המהיר ביותר

כתבות חדשות באתר

פתרון הדיור החרדי: החכמים מזהים את ההזדמנות במערב קריית גת
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
רצועת עזה: חמאס נוטה להכריז על פירוק ממשלתו בפועל ברצועה
שר האוצר בצלאל סמוטריץ': "לחקור את היועמ"שית ולהושיב אותה בכלא"
הישג ענק: לאומית שירותי בריאות דורגה במקום הראשון במידרג קופות החולים
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
ח"כ מלכיאלי: "נתניהו לא גיבה את לומדי התורה - לקח לו הרבה זמן"
חייל צה"ל שימש כ"איש הקשר" של אביו העזתי ברשת הברחות לרצועת עזה
בזמן שמחירי המשלוחים עולים ברשתות השיווק, יש מי ששומרים על המחיר
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
חלוצי הבשן: כוחות גדולים פינו את המאחז היהודי, הפעילים מדווחים על אלימות
שעות של לחימה באש: הושגה שליטה בשריפת הענק ביער בית קשת
לראות בעיניים איך עץ הופך לארון קודש מפואר: סיור מאחורי הקלעים של אימפריית הריהוט מהצפון
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
חוק יסוד לימוד תורה מתקדם: מאמץ משותף להבהיר שלחוק אין משמעות מעשית
משבר חוקתי? יוסי פוקס: "הכל חוקי", הרצוג והיועמ"שית "זהו קו אדום"

הכתבות המעניינות ביותר

לפני עתירה לבג"ץ: דרישה להטיל סנקציות כלכליות גם על המגזר הערבי
סיכול בשטח: צה"ל חיסל חוליית מחבלים של חיזבאללה על אופנועים
שר המשפטים יריב לוין: "פסיקת בג"ץ בלתי חוקית – בית המשפט לא מעל החוק"
חלוצי הבשן: כמאה איש עברו את הגבול בדרך אל כתר החרמון!
הסתה במסווה מקצועי: פקידי האוצר יוצאים למאבק נגד חוק יסוד לימוד תורה
מעמד הצדעה היסטורי לרגל שמונה עשורים של גבורה ושליחות במוסקבה
פרויקט ראשון בישראל: "כביש מוזיקלי" יוקם בכביש 90 לעידוד ערנות הנהגים
היערכות רחבת היקף להילולת הצדיק רבי יצחק גברא זצ"ל בעג'ור הערב
"האוקטגון" יוצא לדרך: מתחם הפיקוד הענק של מצרים מעורר שאלות
וואטסאפ

חדש באתר

.
רצועת עזה: חמאס נוטה להכריז על פירוק ממשלתו בפועל ברצועה
.
שר האוצר בצלאל סמוטריץ': "לחקור את היועמ"שית ולהושיב אותה בכלא"
.
ח"כ מלכיאלי: "נתניהו לא גיבה את לומדי התורה - לקח לו הרבה זמן"
.
חייל צה"ל שימש כ"איש הקשר" של אביו העזתי ברשת הברחות לרצועת עזה

המיוחדים

קיפקעס | מי יקח קרדיט אחרי הכישלון ומי נעדר מהמחאה?
קיפקעס | מי יקח קרדיט אחרי הכישלון ומי נעדר מהמחאה?
צילום מסך 2026-06-18 022446
הרבי מליובאוויטש עצר אותי ושאל שאלה ששינתה את חיי | ראיון מרתק
WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.35
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
WhatsApp Image 2026-06-08 at 10.08
רעידת אדמה משפטית: בוגרת הפרקליטות יוצאת למאבק נגד סנקציות הדיור - ומאיימת בבג"ץ

גלריות

מעמד הצדעה היסטורי לרגל שמונה עשורים של גבורה ושליחות במוסקבה-3-001 (92)
מעמד הצדעה היסטורי לרגל שמונה עשורים של גבורה ושליחות במוסקבה
???????? ?? ?????? ?"? ?"? ???? ???? ??? ???"?
חגיגת 'חג הגאולה בישיבת חב"ד תורת אמת ירושלים בראשות גדולי התורה והחסידות
_DSC4350
הילולת הרה"ק רבי דוד משה מקרעטשניף זי"ע בחצה"ק קרעטשניף
חומש סעודה דרכי שלמה הר יונה (17)
מסיבת חומש בת"ת 'דרכי שלמה' הר יונה נוף הגליל

עיתוני היום

וַיְהִי בֹקֶר יוֹם אֶחָד • כותרות העיתונים – כ' בתמוז ה’תשפ”ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם אֶחָד • כותרות העיתונים – כ' בתמוז ה’תשפ”ו

ברוכים הבאים!

לגלישה באתר נקי מפרסומות קופצות ובאנרים, היכנסו באמצעות חשבון הגוגל שלכם.

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture