הארוע התקיים בהשתתפות רבני הישיבה, הרבנים הגאונים ר' אליהו אדרי שליט"א, והגאון רבי יוסף חיים אלמקייס שליט"א, ושאר רבני הישיבה שליט"א.
השנה באופן מיוחד השתתף במעמד הרבני הנגיד ר׳ ישעי׳ ווילהעלם הי״ו אשר בא מארה״ב לחגי פסח ואף נשאה דברים בדבר החובה לחזק את ידי הישיבה ואת עולם התורה בכלל דווקה בזמן הגזרות הקשות.
שיאו של המעמד, ללא ספק הוא המאמר המיוחד של ראש הישיבה שליט"א, שכפי שמספרים בוגרי הישיבה הי"ו שמגיעים מכל רחבי ארה"ק במיוחד לשמוע את מאמר החג, המשלב שיעור בעומק נבכי המוסר, עם מאמר הגדה שנמסר בחן המיוחד השמור לראש הישיבה, הידוע בחן אשר הוצק בשפתותיו.
התרגשות רבה אחזה את המשתתפים, כאשר בסיום השיעור הפתיע ראש הישיבה את תלמידיו, והודיע כי מיד לאחר החג עומד לצאת לאור, הכרך הראשון מסדרת ספרי ראש הישיבה, בהם ערוכים השיעורים הכללים הנאמרים מדי שבוע בשבוע, בו מסכם ראש הישיבה את הסוגיא לפרטיה, ועל כל ענפיה, עפ"י דרכו המיוחדת של ראש הישיבה.
ראש הישיבה סיפר, כי עפ"י התייעצות עם גדולי ישראל, הכרך הראשון יצא על מסכת שבת, שבו גם הרבה חידושים הנוגעים הלכה למעשה.
יש לציין, כי השנה המעמד נערך באופן מצומצם עקב המצב הקשה השורר בארץ הקודש, ואי הגעתם של נגידים רבים מרחבי העולם.





















מדהים! הרשיבע׳ היחיד שיכול לחנך בדור שלנו ומבין מזה ישיבע׳בחור.
אין על ישיבת TYY.CO.IL