בכנס שהתקיים אמש באולמי רונטל בבית שמש הוותיקה, התכנסו בכירי תנועת ש"ס, בראשם יו"ר התנועה אריה דרעי, שרים, חברי כנסת, ראשי מועצת העיר, פעילים ותושבים, לטקס השקת קמפיין הבחירות של סגן השר ח"כ משה אבוטבול לראשות העיר.
כזכור, לאחר שקיבלה את ברכת מועצת חכמי התורה, סיעת ש"ס הודיעה השבוע על התמודדותו של אבוטבול לראשות העיר, כמועמד המנוסה והמוערך על כלל האוכלוסיות בעיר, הזוכרים לטובה את עשר שנות כהונתו כראש עיר ואת התנופה ההיסטורית שהביא לבית שמש בכל התחומים.
ח"כ אריה דרעי אמר בנאומו: "יש לנו על במה שני ראשי ערים בקרוב: ראש עיריית ב״ב אוריאל בוסו וראש עיריית בית שמש משה אבוטבול. בית שמש נמצאת היום בפיתוח בנייה גדולה מאוד, משה אבוטבול בדביקות במטרה הביא את בית שמש לאן שהיא נמצאת היום. כל התוכניות שאנחנו רואים היום בבית שמש, הכל בעבודה קשה מאוד שעשה והשקיע משה אבוטבול".
"כולם זוכרים מה היה פה לפני 5 שנים, אנשים מתוכינו מתוך המחנה שלנו, שהיו חתומים על הסכמים, הלכו מאחורי הגב וגרמו לכך שמשה אבוטבול לא נבחר בכמה מאות קולות בלבד. החלטנו להריץ את משה אבוטבול כי ראינו שמקדמים כל מיני דילים ובריתות, ואמרנו: מישהו צריך לדאוג באמת לטובת העיר, לכל הקהלים והצרכים בעיר. רק משה אבוטבול שמכיר כל סימטה וכל קהילה בעיר, רק הוא יכול להוביל את העיר".
דרעי הוסיף: "יש על משה אבוטבול לחצים גדולים מהרבה חוגים וקבוצות להתקדם לתמיכה, כולם זוכרים את הימים היפים כשהוא כיהן בתפקיד. תופתעו מהחיבורים הגדולים שמשה אבוטבול מוביל בימים האחרונים. הסלוגן "האיש הנכון במקום הנכון" זה לא רק סיסמא, זה משה אבוטבול. הוא האיש שיוכל להוביל את בית שמש. יש מאחוריו סיעה גדולה וכוח גדול בממשלה. לאחר הניצחון נעבוד עם כולם בשיתו"פ, המטרה שלנו זה רק לדאוג לתושבי העיר".
המועמד לראשות העיר בית שמש משה אבוטבול אמר באירוע: "אני היחיד שהקמתי פה קואליציה רחבה מקיר לקיר. דאגתי לכל האוכלוסיות ולכל הקהילות. הציבור החרדי, הציבור המסורתי והציבור הכללי קיבלו ממני ביד רחבה ובשותפות מלאה. ב-5 שנים האחרונות קיבלתי מאות פניות מתושבים שאומרים: טעינו. אין לנו אוזן קשבת. התושבים זוכרים את קבלות הקהל והירידה לשטח שהובלתי, הקמנו מערך אדיר של פניות ציבור בעיר".
"אנחנו מספרית המפלגה הגדולה ביותר בבית שמש, מול מפלגות שהם פדרציות וקבוצות, אנחנו גוש אחד, סיעה אחת והנהגה אחת. קיבלתי ביומיים האחרונים מעל 2000 הודעות מתושבי העיר שאומרים לי: נתמוך בך בכל הכוח. אני קורא מפה לכולם להצטרף להצלחה שלנו. הייתם בקואליציה שלי, תחברו אלינו כי אנחנו מנצחים. קבעתי פגישות עבודה עם שותפים לדרך. בניתי פה 500 כיתות, נבנה עוד אלפי כיתות, הבאתי מרכזי תעסוקה, נביא לכאן עוד מפעלים".





















אחרי שסירב ללפרוש מהיעירה לטובת חבר מועצה של שלומי אמונים 'בהוראת חצר רשב"ם' של דגל,
הוא כבר לא נאמן להסכמים, ןלציבור
ברוך היקר ותספר גם למען הגילוי הנאות על מעשיהם של חברי שלומי אמונים שמאחורי הגב תמכו בעליזה בלוך וביקשו להנות מכל העולמות. שיא של נבזות, ואתה עוד רוצה פרס?!
יוסי היקר למה לשקר?
כחבר שלומי אמונים בכיר בעיר הזענו ונתנו את דמינו למען אבוטובול בבחירות האחרונות
בגלל זה עליזה בלוך נבחרה ?? והלכתם לסגור איתה ראשונים ?
מלך. חביבם של תושבי העיר
מי שתהנה מכל הפילוג הזה
זו כמובן גב' עליזה בלוך.
הכי חשוב להיות ביחד כאשר יש אחדות אז יש הכול