חיסול בכיר משמרות המהפכה שהודלף: מנכ"ל משרד החוץ אלון אושפיז אמר הערב (חמישי) בריאיון לרשת ב כי "האמריקנים הם אלה שצריכים להסביר מה קרה במסלול הזה שמביא את הידיעה הזו לכלי תקשורת". לדבריו, "אני משאיר את ההסברים לשיחות שלנו עם האמריקנים".
עוד הוסיף אושפיז, "יש ירידה משמעותית בסיכויים לחזור להסכם, וזה כר פורה לשיתוף פעולה בין ישראל לאמריקניים. ישראל מתנגדת לחזרה להסכם וזו המדיניות הברורה שלנו".
בתוך כך, הפורום האסטרטגי של ישראל וארצות הברית בנושא איראן יכונס בשבוע הבא. כך על פי הדיווח ב'כאן 11'. הכינוס, המכונה "פורום לשם", עוסק בשלל סוגיות הקשורות לפעילות האיראנית. רצף הדיווחים הזרים על פעולות ישראליות מראות כי בישראל העלו לכאורה הילוך בכל מה שקשור לפעולה אקטיבית על אדמת איראן. אפשר לראות את ההדלפה האמריקנית ל"ניו יורק טיימס" גם כמעין איתות של ארצות הברית בנושא הזה.
הבוקר מסרו מקורות ביטחוניים כי בישראל הופתעו מההדלפה האמריקנית ל"ניו יורק טיימס" על חיסולו של איש משמרות המהפכה וביקשו הבהרות בנושא. לדברי המקורות מדובר בציר חשוב של שותפים בלבד והמידע כלל לא היה אמור להגיע לפרסום.
בתוך כך, כלי תקשורת באיראן דיווחו הערב (חמישי) כי רעש פיצוץ עז נשמע במזרח טהרן. על פי גורמי שירותי הכבאות, הפיצוץ התרחש במקביל לשריפה שפרצה במפעל פלסטיק. לא דווח על נפגעים אולם נזק משמעותי נגרם במקום.





















מי שישמע.
כאן כל קשקוש דולף לתקשורת עם הקלטות..
אוי באבוי לארצות הברית