צילום: תומר נויברג/פלאש 90

"נבחרת מצויינת"; ״ביביסטאן״ – כך הגיבו במערכת הפוליטית לדרמה בליכוד • צפו

בסרטון שהוציא נתניהו מפיצוציה, אמר נתניהו כי "הוא קפץ לפיצוציה כי יש לנו פיצוץ של רשימה, הרשימה הטובה ביותר, למפלגה הגדולה ביותר" • מנגד מפלגות הקואלציה עקצו את המפלגה וטענו כי היא מפלגת ״ביביסטאן״

כתבות נוספות בנושא:

play-rounded-fill

לאחר פרסום תוצאות הפריימריז של הליכוד, והשינוי הדרמטי שהתרחש ברשימה, המערכת הפוליטית סוערת ומגיבה לדרמה הגדולה. בסרטון שהוציא מפיצוציה, אמר יו"ר המפלגה בנימין נתניהו, כי "הוא קפץ לפיצוציה כי יש לנו פיצוץ של רשימה, הרשימה הטובה ביותר, למפלגה הגדולה ביותר".

המרוויח הגדול, מי שהגיע למקום הראשון, יו"ר סיעת הליכוד ומרכז האופוזיציה, ח"כ יריב לוין, כתב : "מודה לחברי הליכוד לאחר ההישג בפריימריז: תודה ענקית מכל הלב לכל אחת ואחד מכם על האמון העצום שהבעתם בי ובדרכי".

לוין הוסיף, "אני חש שמוטלת עליי אחריות גדולה להמשיך ולפעול בנחישות בדרך המשותפת שלנו, ולעשות את כל שבכוחי כדי להבטיח את נצחון הליכוד בבחירות, ואת הקמתה של ממשלה לאומית בראשות בנימין נתניהו. אוהב אתכם, חברות וחברי הליכוד היקרים, ומוקיר תודה על הזכות הגדולה שזיכיתם אותי להמשיך ולייצג את תנועת הליכוד – בכבוד ובעוצמה".

חה"כ ניר ברקת שנותר בעשירייה הראשונה וקיבל את מקום 8, אמר, כי "זהו ניצחון גדול ואני מודה לחברי הליכוד, שהם המנצחים הגדולים. הם אלה שלנגד עיניהם עומדת טובת התנועה והמדינה, והם אלה שניטרלו את העסקנים שעבדו מסביב לשעון. כעת עלינו להתלכד ולפעול יחד בכל הכח – כדי לנצח את הבחירות ולהקים ממשלה לאומית בראשות נתניהו שתחזיר את מדינת ישראל למסלול הנכון".

חה"כ ד"ר שלמה קרעי כתב: "מה אשיב לה' כל תגמולוהי עליי- תודה לאל על כל הטוב. אני נרגש ונפעם מהעוצמות שלכם, מהאהבה ומהתמיכה, ליכודניקים מופלאים שלי פריימריז ראשונים ברשימה הארצית, במערכה מאתגרת, זה הישג אדיר. 30 אלף קולות של אהבה והערכה נטו. מבטיח בעז"ה להמשיך לפעול להגשים את חלום הימין שאתם רוצים".

חה״כ גלית דיסטל אטביראן, המשוריינת הראשונה שרשמה הצלחה והגיעה למקום 20, כתבה: "תקשיבו, ביחד עשינו היסטוריה: אני המשוריינת הראשונה שצלחה את הפריימריז ועוד אחרי קדנציה של שנה אחת בלבד. ‏האהבה והאמון שלכם גברו על העסקנים, קבלני הקולות וחורשות הרעה עם רשימות החיסול. גאה להיות האישה השנייה במפלגת השלטון הכי גדולה ומפוארת בישראל. ‏ואוהבת אתכם עד אין קץ. ‏תודה!"

חה"כ אתי חוה עטיה שהגיע למקום לא ממש ריאלי, כתבה: "הוֹדוּ לַה' כִּי טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ מתפקדי ומתפקדות הליכוד היקרים תודה על האמון והתמיכה. מתחייבת בע"ה להמשיך בנאמנות את השליחות ברוח ערכי תנועת הליכוד. למען כל אזרחי ישראל וחיזוק הריבונות היהודית במדינת ישראל".

ששון גואטה, חבר הכנסת המיועד במשבצת המועצות האזוריות לרשימת הליכוד לכנסת ה-25 אמר לאחר תוצאות הבחירות כי "אני מתרגש ומודה לבורא עולם על הזכות שתהיה לי לפעול למען עם ישראל, ציבור העובדים והחקלאים גם מהכנסת. אני מתכוון להמשיך לקדם את ערכי ההתיישבות העובדת גם מתוך הכנסת. תודה רבה לכלל האנשים שבחרו בי ובמיוחד להסתדרות הלאומית ולעומד בראשה יואב שמחי ולשי חג'ג' יו"ר מרכז המועצות האזוריות שתמכו בי ללא סייג. בע"ה אהיה שליח של ההתיישבות העובדת, העובדים וכלל עם ישראל. בע"ה נעשה ונצליח".

גם בקואלציית השינוי הגיבו לדרמה הפוליטית, כשהם תוקפים את התנהלות המפלגה, ולטענתם התוצאות נקבעו רק לפי קירבה ליו"ר. שר האוצר ויו"ר מפלגת ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, עקץ ברשתות החברתיות: "תוצאות הפריימריז בליכוד בסימן ערב ט״ו באב: ככל שאתה אוהב יותר את ביבי אתה עולה יותר גבוה ברשימה, ככל שפחות – נדחק משורות הליכוד החוצה".

מכחול לבן – תקווה חדשה נמסר: ״רשימת הליכוד הקיצונית והמתלהמת מבהירה בדיוק איך תראה הממשלה הבאה אם לנתיהו יהיה 61 – ריסוק מערכת המשפט, חיסול שומרי הסף והחרבת שלטון החוק. לנאמני מורשת ז׳בוטינסקי ובגין אין מקום יותר במפלגת ״ביביסטאן״. אנשי המחנה הממלכתי המבקשים להחזיר את היציבות, האחדות והשפיות לישראל, ימצאו את ביתם בכחול לבן – תקוה חדשה".

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

5 תגובות
הכי מדורגות
חדשות ביותר ישנות ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות

כרגיל ביבי עם הפופוליזם המטופש והילדותי שלו…

למה אתה מצביע בבחירות קוטר

חידה:
מה יותר גרוע – 'ביביסטאן' או 'לפידיסטאן'?
רמז: עופר שלח…

ליברסתן

זה נכון שביש עתיד מי שמפריע ליו"ר מוצא את עצמו בחוץ ויכול להיות גם שזה לא אמור להיות כך(ניתן לויכוח) בכל מקרה אתה לא שומע שם כ-ל הזמן שירי הלל ליו"ר והצהרות נאמנות חוזרות ונישנות. יוצאת מן הכלל ההתבטאות של אורנה ברביבאי אבל זה אכן יוצא מן הכלל. בליכוד יוצא מן הכלל הוא אם שמעת מישהו מתראיין/מצייץ/חושב משהו שהוא לא נתניהו מלך ישראל לעד ולעולמי עולמים נצח סלה ועד.

כתבות חדשות באתר

אבל כבד באשדוד: מרת חנה כהן ע"ה נפטרה אחרי חודשיים של התמודדות עם המחלה
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
"אין מקום בטוח": אוקראינה במתקפת רחפנים חסרת תקדים בעומק רוסיה
שר הפנים הטורקי: "יום אחד נראה את שחרור ירושלים"
הקיץ שעוד ידברו עליו: חופשת הכל כלול בעיירת הנופש 'גודאורי' עם קשת טורס
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
''מפלגת מבפנים'': ביקורת על היועמ"שית בהקשר למינויים במוסד ובשב"כ
תאונה קטלנית בכביש 90: צעירה נהרגה וגבר נפצע באורח קשה
חופשת קיץ כשרה למהדרין בעיירת הנופש גודאורי הכל כלול - "האלפים של גיאורגיה"
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
עין כרם: שריפת קוצים סמוך לקו הבתים, לוחמי האש פועלים בשטח
הותר לפרסום: שני חיילי צה"ל נפלו בקרבות בדרום לבנון
עונת החתונות החלה רשמית: 101 יתומים ויתומות מתחתנים בימים אלו!
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
נעקץ מדבורה ופיתח תגובה אלרגית, ניצלו חייו בזכות מזרק אפיפן
צרפת ובריטניה מקדמות סנקציות נגד גורמים בישראל

הכתבות המעניינות ביותר

טלטלה ביחסים: הפנטגון העלה את רמת איום הריגול מצד ישראל
שני נערים הוכשו על ידי נחש צפע ביער מיר בירושלים
תופס פיקוד: רומן גופמן הדיח את סגנו של דדי ברנע
ילד בן 7 נפצע באורח בינוני בתאונת דרכים באשדוד
בדרך להסכם? מפקד צבא לבנון יצא לביקור בפקיסטן
חדשות השבת: איראן שיגרה טילים לעבר בחריין וכווית ארה"ב השיבה באש
כב"ה קובע: שתי השריפות שפרצו אמש במערב בנימין נגרמו מהצתה
"מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִבַיִךְ מִמֵּךְ יֵצֵאוּ": רדיפת עולם התורה מסכנת את כלל ישראל
ספר תורה אליו נרשמו 304,805 ילדים מהעולם יוכנס במעמד היסטורי בירושלים

חדש באתר

.
"אין מקום בטוח": אוקראינה במתקפת רחפנים חסרת תקדים בעומק רוסיה
.
שר הפנים הטורקי: "יום אחד נראה את שחרור ירושלים"
.
''מפלגת מבפנים'': ביקורת על היועמ"שית בהקשר למינויים במוסד ובשב"כ
.
תאונה קטלנית בכביש 90: צעירה נהרגה וגבר נפצע באורח קשה

המיוחדים

קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
WhatsApp Image 2026-06-03 at 07.25
כיצד מתנהלת המשטרה כשפוגעים לה בכבוד? אחד העצורים בריאיון בלעדי אחרי השחרור
IRON SWORDS WAR
פרסום ראשון: גם משרד העבודה נכנע - בשנה הבאה ילדים חרדים לא יקבלו סבסוד
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | ההפתעה של משה ארבל והטלטלה בעיר החרדית

גלריות

שבע הברכות המרכזי ע''י מבצר הכוללים באר יוסף לרגל שמחת החתונה של בן ראש הכולל רבי ישראל יוסף קאהן (18)
שמחת השבע הברכות המרכזי בחצרות תולדות אהרן - משכנות הרועים
אירוסין לנינתו הראשונה של זקן המקובלים רבי דוד בצרי צילום ש.פ
ענבי הגפן: שמחת האירוסין לנינת הגה"צ רבי דוד בצרי
סערדאהלי בביקור בארה''ק (12)
האדמו''ר מסערדאהעלי שהה בשב"ק בירושלים • גלריה
שמחת החתונה של בת הרבני הנגיד ר' ליפא פריעדמאן בן הרה''ח ר' משה משב''ק (16)
חצה"ק סאטמאר: שמחת החתונה לנכדת המשב"ק ובת הנגיד

עיתוני היום

וַיְהִי בֹקֶר יוֹם שִׁשִּׁי • כותרות העיתונים – כ' בסיון ה'תשפ"ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם שִׁשִּׁי • כותרות העיתונים – כ' בסיון ה'תשפ"ו

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture