אחרי התבוסה בפריימריז של הליכוד, ח"כ יולי אדלשטיין שוקל את המשך דרכו בתנועה. היום (חמישי) פרסם העיתונאי מיכאל שמש ב'כאן 11', כי יו"ר הכנסת והשר לשעבר אמר בשיחה פנימית: "אם לא אמונה לשר אחרי הבחירות, לא אמשיך הרבה זמן בליכוד".
בבחירות המקדימות שהתקיימו אתמול בליכוד הגיע אדלשטיין למקום ה-17 בלבד, לאחר שבפריימריז הקודמים הגיע למקום הראשון. אל המקום הראשון הגיע הפעם יריב לוין, ואחריו חברי הכנסת אלי כהן ויואב גלנט. בשבוע הבא צפויה להתקיים ישיבת אסטרטגיה של קמפיין הליכוד, בעקבות ההרכב החדש של רשימת המפלגה לבחירות הקרובות. בליכוד שוקלים לזנוח את הפניה לימין הרך לטובת שיח על תפקוד מערכת המשפט.
יו"ר התנועה בנימין נתניהו צפוי לקיים שיחות טלפון אישיות עם כל חברי הרשימה במקומות הריאליים, ביומיים-שלושה הקרובים. דף המסרים של הליכוד שהופץ היום: הפריימריז הוכיחו שהליכוד מייצגת את כל שכבות העם.
בתוך כך, הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט צפוי להודיע בשבוע הבא באופן סופי האם יצטרף לפוליטיקה. איזנקוט נפגש השבוע עם ראש הממשלה לפיד ועם שר הביטחון גנץ, לאחר מבצע "עלות השחר", ודן איתם באפשרויות השונות, כאשר גם האפשרות שלא יתמודד כלל מונחת על השולחן.




















