מגוחך: לאחר שנכשלה באופן חרוץ בתפקידה, כאשר עיקר עיסוקיה היו על גובה הטמפרטורות במזגן ברכבת ובולען אחד שלקח שלושה שבועות לאטום אותו – שרת התחבורה והבטיחות בדרכים היוצאת, ח"כ מרב מיכאלי, מצאה הערב (רביעי) לנכון לחלק טיפים לשרת התחבורה הנכנסת שתחליף אותה בתפקידה החל ממחר, חברת הכנסת מירי רגב מהליכוד.
"שרת התחבורה הבאה תמצא משרד חזק ויציב שהושקע בו תקציב התחבורה הציבורית הגדול בהיסטוריה של המדינה. זה לא קרה במקרה – זו מדיניות שהובלתי במשרד מתוך הבנה שאת הפקקים בישראל נוכל למגר רק על ידי השקעות ענק שישפרו את התחבורה הציבורית במדינה. אחרי שנים של השקעות בכיכרות ובמחלפים – השקענו את הכספים ברכבות, בתחנות, באוטובוסים ובנהגים", כתבה מיכאלי.
לדבריה: "אני מאחלת לשרת התחבורה הבאה בהצלחה ומציעה שלטובת הציבור היא לא תבטל את היפוך הפירמידה, ובעיקר לא תבטל את ההחלטות ההיסטוריות שהובלתי במשרד ובתוכן להפעיל את הרכבת הקלה בכל ימות השבוע, כולל בשבת. שלא תבטל את המחירים המשתלמים והשוויוניים לכלל אזרחיות ואזרחי המדינה, שלא תבטל את הנסיעה חינם שנתנו לאוכלוסייה המבוגרת, שלא תבטל את ההשקעה בנהגות ובנהגי האוטובוס שהם המשאב היקר והחשוב ביותר בענף".
"שתמשיך את המהפכה שהובלתי ביצירת מסלולי ושבילי אופניים בכל רחבי הארץ, בפריפריה ובמרכז. כדי שהמהפכה הזו תימשך, שרת התחבורה חייבת לשמור על משרד התחבורה כמשרד מקצועי עם מינויים של אנשי מקצוע ולא לחזור לתקופת המינויים הפוליטיים – מינויים של כל מיני מקורבים ועסקנים פוליטיים. בשנה וחצי האחרונות עשינו מהלכים היסטוריים לטובת הציבור ואת התנופה הזו חייבים להמשיך. אסור לחזור אחורה", כתבה לסיום.




















