"דף חדש ביחסים בין ישראל לאיחוד האירופאי", כך מכריזים הערב (שלישי) משרד החוץ – ובצדק. שר החוץ אלי כהן ושר החוץ של האיחוד האירופאי, ג'וזף בורל, נפגשו והחליטו על קיום "מפגש פסגה ישראל איחוד אירופאי" עוד השנה, ככל הנראה בירושלים. זאת אחרי שעד לפני 3 חודשים סירב כהן להכניס לישראל את בורל.
שר החוץ אלי כהן מסר כי "ישראל פותחת דף חדש ביחסיה עם האיחוד האירופאי. בפגישתי עם ג’וזף בורל, החלטנו על קיום מפגש פיסגה בין ישראל לאיחוד עוד השנה, ובכוונתנו לארח את המפגש בירושלים. שמחתי לשמוע את דבריו של בורל אשר גינה את ירי הרקטות מרצועת עזה לישראל ואת הטרור הפלסטיני, וחזר על מחויבותו של האיחוד האירופאי לזכותה של ישראל להגן על עצמה".
"קראתי לבורל להוציא גינוי חד משמעי למדיניות הרשות הפלסטינית לתשלום משכורות למחבלים שרצחו אזרחים ישראלים, מדיניות מסיתה ומעודדת טרור", הוסיף השר כהן. כהן נפגש הערב בבריסל עם הנציג העליון למדיניות חוץ וביטחון של האיחוד האירופאי, ג’וזף בורל. במשרד החוץ ציינו כי כאמור השניים סיכמו לקיים מפגש פסגה עוד השנה "ככל הנראה בירושלים".
במשרד החוץ הוסיפו פרטים על הפגישה המדינית בין השניים: "שר החוץ כהן קרא לבורל לפרסם גינוי חד משמעי למדיניות הרשות הפלסטינית המשלמת משכורות למחבלים ולבני משפחותיהם בעבור רצח ישראלים. השר כהן קרא גם לקידום סנקציות על איראן ואמר כי זה הזמן לפעול על מנת לעצור את תוכנית הגרעין האיראנית".





















איזה הישג?!
מלקקים את רגליו של תומך טרור שונא ישראל.
זה משך לשיתוף פעולה עם הפקרת הנכסים היהודיים בפולין ושכתוב ההיסטוריה בנושא שיתוף הפעולה הפולני-נאצי
.
בושה