מוטי קסטל חושף במהדורה המרכזית של ערוץ 14 על עימות שהתרחש בישיבת הקבינט האחרונה ביום חמישי, בין השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר לבין ראש השב"כ רונן בר, ברקע ההסתה הגוברת נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו.
השר בן גביר: אני רוצה לדבר על הפקרת ראש הממשלה ורעייתו. במשטרה עובדים קשה נגד פורעי קיסריה ועוצרים אותם לא פעם, דבר שגורר שיימינג על מפקד המחוז המוצלח אבל איפה אתם בשב"כ?
ראש השב"כ רונן בר: אנחנו מאבטחים אותו. הייתה טענה שהבית שלו וציר הגישה אליו נחסמו. זה לא נכון.
השר בן גביר: זה לא מתחיל ונגמר באבטחה. יש הסתה עצומה כלפיו ברשת, קריאות לרצח שלו.
ראש השב"כ: הציוץ ברשת זה של בוט טורקי. אנחנו לא עוצרים בטורקיה.
השר בן גביר: ציוץ אחד? פוסט אחד? אתה באמת כל כך לא מחובר? הרי כשזה היה בנט עצרתם אישה מבוגרת במעצר עד תום ההליכים.
ראש השב"כ: תשלח לי חומרים?
השר בן גביר: אתה צריך אותי כדי לשלוח לך חומרים? אתה שוב רוצה להירדם בשמירה? יש הסתה, המרדה. אתם והיועמ"שית הלכתם מאה צעדים אחורה. לא אכפת לך מהחיים של רה"מ?
מהשב"כ נמסר בתגובה לערוץ 14: "מכוח החוק והחלטות הממשלה מופקד השירות על אבטחת ראש הממשלה ובני משפחתו. משימה זו מבוצעת בכל עת, באופן מקצועי וממלכתי, בארץ ובחו"ל".
"יש להצר על הדלפות מגמתיות מתוך דיונים מסווגים אשר מטרתן יצירת דה לגיטימציה לארגון ביטחוני, אשר מצוי בלחימה ברצועת עזה, באיו"ש ובזירות רחוקות נוספות, ולצד זאת ממלא נאמנה את משימות האבטחה השונות המוטלות עליו".





















בס"ד, יש לפטר את בן גביר מיידית, עקב אוזלת היד, שהשוטרים שלו מפצחים גולגלות של חרדים, ולעומת זאת בהפגנות של אחים לנשק, במקום לפצח אותם, הם מתנכלים לחרדים שעברו שם לתומם, עד מתי ? ? מדוע הציבור והחכי"ם שותקים, עד מתי ההשפלה הזו עד מתי ????………. עד מתי נהיה חגבים בעינינו ???
בן גביר הזה מתוק
צודק בן גביר.
נראה שהעמדות הפוליטיות משפיעות עד כדי זלזול או רשלנות פושעת בהגנה על חיי רה"מ ובני משפחתו .
קח כל ערבי מעזה שכם חברון או רמאללה, שים לו כיפה גדולה ועגולה על הראש, וקיבלת בול את בן גביר הערבוש, שלא התגייס לצה"ל, ותמך בטרור!
אפילו אחמד טיבי נראה יותר אשכנזי ממנו!!
חייבים להעיף אותו בדחיפות לעזה, יחד עם אחיו המוסלמים!!!
יותר מתאים אחד כמוך שאין לו שום קשר למדנה לחפש מקום אחר על הגלובוס אולי עיראק אפה שדעש
הוא דאג מאוד מאוד מאוד לחיי רבין שהיה ראש הממשלה…המבוגרים מתוכנו לא שוכחים.ב"ה נתניהו מאובטח היטב ולא רק הוא, אלא גם יאירוש במיאמי, עבור כסף רב על חשבון כספי הציבור.
שוב אנשי הרעל בן גביר אליהו וכנופיתם ממשיכים לשלוח את הארס שלהם .הפעם ראש
השבכ.מתי כבר המדינה תיתפטר מהאסון הזה .
מי כמו בן גביר ונתניהו מבינים יותר באלימות ובהסתה לרצח ?
דווקא אני זוכר את מי שאמר "הגענו לסמל ונגיע גם לאיש" כדאי שהחסר אחריות הזה בן גביר ישתוק.
הטרוריסט שגנב את הסמל של רבין והבטיח ביבי הסית והמתנחל ירה תת רמה ממש רק אצל ביבי זה קןרה בן גבחר הוא חומת הבירזל ך לפני מעשיהן
ממה שראינו בטלוויזיה היה בושה וחרפה לכל כוחות הביטחון הפקרות.
למה ראשי המחאה לא עצורים לתקופה ארוכה?משתפים של סינוואר/חמס בהבעירם שנאה/פילוג ומרחיקים את שיבת החטופים/הניצחון -שהתקשורת תתפכח/תגלהה אומץ/כנות ותצא נגדם בקול אחיד. אם יפילו הממשלה אין סיכוי שהחטופים ישובו והחיזבאללה/איראן מזהים חולשה- מוכנים למות העיקר להפיל את הימין-ההסטוריה חוזרת כמו בחורבן הבית
הפוך. אם לא נפיל את הימין נמות.
בן גביר
פגע רע
מחריב האומה
צריך להקים בשבכ יחידה שמאל כמו שעשו יחידה על המתנחלים והכניסו אנשים לכלא ל10 שנים כי תכננו לפגוע בערבים, אז אותו דבר יש לעשות לשמאלנים שכבר מזמן עברו את שלב התכנון
גם לא ממך
כל הכבוד לבן גביר