השופטת רבקה פרידמן-פלדמן הודיעה הבוקר כי בהמשך להחלטה לבטל את הדיון בבית המשפט במסגרת עדות ראש הממשלה בתיקי האלפים, גם מחר לא יתקיים דיון בבית המשפט המחוזי.
בהודעה שפרסמה סגנית נשיא בית המשפט המחוזי בירושלים, השופטת פרידמן-פלדמן נכתב כי "מאחר והשופט משה ברעם חולה בשפעת, יבוטל גם הדיון הקבוע מחר".

נזכיר כי בשבוע שעבר פנה פרקליטו של ראש הממשלה נתניהו, עו"ד עמית חדד לשופטי ההרכב וביקש לצמצם את מספר ימי העדות השבוע ליום אחד בלבד. בנימוקים לבקשתו הביא עו"ד חדד את המלצת רופאיו של ראש הממשלה כי עליו לנוח ולהתאושש מהניתוח שעבר וזיהום שהתפתח בגופו לאחר מכן.
השופטים בחרו לקבל את עמדת הפרקליטות שהתנגדה לבקשה וניאותה רק לאפשר הפסקות ארוכות יותר לרה"מ במהלך העדות בהתאם לצרכיו הרפואיים, כמו כן ניאותו השופטים לקצר בשעה אחת את משך הדין בעדותו של ראש הממשלה. בהחלטה שפרסמו קבעו כי הדיונים יתקיימו בימים שני, שלישי ורביעי.
כעת בעקבות השפעת בה לקה השופט ברעם לא התקיים הדיון היום (שלישי), וגם הדיון שהיה אמור להתקיים מחר (רביעי) בוטל, בדיוק כפי שביקש ראש הממשלה מלכתחילה.





















שופט עדיף מראש ממשלה….
ה' הוא שופט וה' הוא רופא !!!
לא נתפלא אם יגידו שביבי שלח מישהו להדביק את השופט (;
אם בית המשפט לא נותן לביבי חופשה אז הקב"ה עושה את זה בשבילו!!!
אין על השם
מה, שופטים יכולים להיות חולים?
כמה מוזר, הייתי בטוח שהם יצורים כה תבוניים על-אנושיים ובלתי טועים לעולם, שמקורם מחלל אחר…
יש חולים בירושלים.
יש מי שמסובב את העניינים
הוא קיבל מידה כנגד מידה..