עשרות מנהלי בתי ספר מכל רחבי הארץ הפיצו הבוקר (רביעי) סרטון הקורא להפסיק את המלחמה בעזה, ולהשיב את החטופים.
בהודעה ששלחו לעמיתיהם כתבו המנהלים: ״אנחנו, מנהלות ומנהלי בתי ספר, מצטרפים לחברינו ומשמיעים בקול ברור את מחויבותנו לאהבת האדם, לכבוד האדם ולחמלה. מתוך אחריות חינוכית ומוסרית אנו קוראים להפסקת המלחמה ולהשבת כל החטופים באופן מיידי״.
בסרטון שצורף אומרים הדוברים: ״בימים אלה שתיקה היא אינה אפשרית. אנחנו מצטרפים לחברינו מנהלות ומנהלי בתי הספר ומחויבותנו לערכים של אהבת האדם וכבוד האדם".
"לא נעמוד מנגד – אל מול הפקרת החטופים, סיכון חיי החיילים והחיילות, ואל מול הרעב והפגיעה הקשה באוכלוסייה האזרחית בעזה. לכן אנחנו קוראים להפסקת המלחמה והחזרת החטופים – באופן מיידי. זאת חובתנו המקצועית והמוסרית להשמיע קול, להגן על קדושת חיי האדם ולשמור על הערכים היהודים וההומניסטיים המהווים את שורש עבודתנו. אנחנו כאן כדי לחנך לאנושיות, לתקווה ולחיים״.





















מגעיל את כמה השמאל רוצה כל כך שהמלחמה תימשך עד אין סוף, והחטופים ימשיכו להינמק, והחיילים ימשיכו להירצח, והם עוד קוראים לעצמם 'מטה החטופים', החטופים היחידים של המטה הם אנחנו תושבי מדינת ישראל
"מנהלי בתי הספר" האלה הם פעילי אויב.
על המדינה פעול למען קיומנו ולטפל בה כראוי.
כנראה שלמנהל בית ספר בוחרים אדם ברמה של ילד