לשכת ראש הממשלה מסרה כי ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח היום (שלישי) עם יעקב הררי, ששוחרר אמש ממעצרו בוונצואלה ונחת לפני זמן קצר בישראל.
הררי, בן 72, הוחזק למעלה משנה בידי שלטון מדורו, יחד עם עשרות בני ערובה מערביים נוספים. במהלך השיחה השתתפו גם בנותיו, יעל ויערה, שביקשו להביע הערכה עמוקה למדינת ישראל, לראש הממשלה, לקהילה היהודית בקראקס ולשליחי המדינה כולם, על המאמץ הממושך והבלתי פוסק שנעשה לשחרור אביהן ולהשבתו הביתה.
ראש הממשלה בירך את יעקב ואת בני משפחתו, איחל לו בריאות טובה, שיקום מהיר וחזרה הדרגתית לשגרת חיים תקינה, לאחר התקופה הקשה שעבר.
עוד נמסר כי ראש הממשלה הביע הערכה מיוחדת לאנשי משרד החוץ, למוסד ולמתאם השבויים והנעדרים גל הירש, על פעילותם לאורך התהליך. בנוסף, ביקש להודות לממשל האמריקאי, לממשלות גרמניה, אוסטריה ואיטליה, על הסיוע והמעורבות שניתנו במאמצים להשבתו של הררי לישראל.




















