אב ובנו, תושבי העיירה הפלסטינית יטא שליד חברון, טבעו הערב (חמישי) למוות בנחל הרדוף, הסמוך לנחל צאלים. הבן החל לטבוע, האב שקפץ להצילו – טבע אף הוא.
הדיווח על החשש לחייהם התקבל במשטרה, על ידי אחד מבני המשפחה של השניים. לשוטרים ולמתנדבי משטרת ישראל מיחידת החילוץ ערד, שתחקרו את האירוע, נמסר כי נער כבן 14 תושב יטא נכנס לגב מים במקום, והחל לטבוע.
אביו הבחין בכך ונכנס למים כדי להצילו – אך גם הוא טבע. מתנדבי יחידת החילוץ החלו בסריקות ובצלילה בעומק המים, ולאחר מכן אותרו האב והבן ללא רוח חיים. הם נמשו מהמים והועברו לאמבולנס הסהר האדום שהגיע למקום.





















כן יאבדו כל אויביך ה'
פחות 2מחבלים
ורחמיו על כל מעשיו!
מי אמר שהם אויבים??
ישתבח שמו לעד
בתגובה לשאלה שלך/ אמירה:את לא יודעת מי כן ומי לא.. אחרי האירועים של מבצע שומר החומות אי אפשר להאמין לאדם!
יש מלא סיפורים שגם שכנים יהודים וערבים שהיו שכנים ממש טובים והכל טוב ויפה אבל כשהיה התפרעויות הערבים השכנים שרפו ליהודים בעצמם את הבית ולא עזרו להם!! כל הערבים סתם שחקנים ובשנייה יכולים להתהפך עלינו!! אסור לנו לסמוך עליהם! על אף אחד מהם!! חג שמח לכולם וברוך ה! מגיע להם!
כן ירבה וכן יפרוץ פחות שניים יותר נחמד
אוי
מעשי ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה?