יו"ר יהדות התורה ומועמד אגודת ישראל לכנסת, יצחק גולדקנופף, התייחס הבוקר (חמישי) להחלטה של המפלגות החרדיות לדרוש את השוואת תקציבי הילדים במערכת החינוך החרדית לאלו של מערכת החינוך הכללית.
בראיון לרדיו קול חי אמר, "נדרוש את המגיע לנו כדי להשוות את זכויות העובד והילד הלומד. כל תנאי עובדי החינוך והתלמידים יושוו לחינוך הממלכתי והממ"ד".
הוא סיפר: "כשאני ישבתי עם ראש הממשלה העתידי. אמרתי לו תראה מה קורה כאן. הוא אמר לי 'למדתי טוב מאוד שאפשר להכניס את היד יותר עמוק לכיס'. אני בטוח שיש לכך משמעות. אנחנו הגדרנו כרגע שבנושא החינוך נגמר הסיפור – לא יהיו יותר משרדי אפליה. אין שום משרד ממשלתי אחר שמפלה חוץ ממשרד החינוך. החליטו שיש פה שני עמים-שתי מדינות".
עוד הדגיש גולדקנופף: "סיכמתי עם גפני שזה יהיה התנאי לכניסה לממשלה לפני כל דבר אחר. לא יהיה דבר כזה שילד לא יקבל קורת גג ומורה לא יקבל שכר בגלל ליבה. אני כשהייתי ילד אני לא זוכר שהיה דבר כזה ליבה. לא היה דבר כזה שאומרים לך שאם לא תלמד את זה לא תקבל תקציב".
הוא התייחס לשאלה כיצד יגדילו את מספר המצביעים: "יש לנו קבוצות שהיו בעבר באגודה או דגל ועזבו ואין להם מפלגה אחרת. על זה יש סיכום במועצת גדולי התורה שחברי המועצת ילכו לרבנים שלהם ויסבירו להם את המצב. אי הצבעה זו הצבעה".
עוד אמר יו"ר יהדות התורה: "דיור בר השגה יהיה בראש מעיינינו. אנחנו יזמנו את הרעיון שהמדינה תתן קרקעות בחינם ולא תקח מיסים על חומרי הבניה. זה וודאי יקרה".
לסיום אמר: "ההבדל בין הימין לשמאל, שבימין לפחות יש מועמד אחד לראשות הממשלה. שם יש עוד כמה בקבוצה הזו שלוטשים עין לתפקיד. גנץ ראה כבר שמי שיש לו הכי פחות מנדטים מקבל את התפקיד".





















הרבי מגור בעצמו אמר שהוא יפעל מהראשונים מול קהילות שפרשו להחזירם לבחור ג
גולדגנופץ הבוא יחיד מיוחד שיכול להחזיר את הפורשים.
אי אי התעוררתי מהצביטה
ר' יצחוק ,
הלוואי שהיינו מצליחים להאמין להבטוחס שלך……
עבדו עלינו בעיניים כבר לפניך….
מספיק…
התעייפנו מסיפורים…
מחכים לראות מעשים….
מי בדיוק ילך לקבוצות שפרשו
אלו שהחרימו הרביצו וקרעו משפחות …
הייתי בירושלים בפרשת בחוקותי ראיתי וראו כל העולם את הקבוצה שאתה מייצג (וזה לא היה נראה טוב)
השם יעזור לכולם
כל מילה.
גם ליברמן חותם על כל הנ"ל, העיקר תישארו בבית.
ועכשיו קצת ברצינות, אם אתה שונא את גור אז תצביע שס. למה לדפוק את כל הציבור החרדי שנתון תחת איום של ליברמן ושותפיו???