איזה נושא יותר חשוב ליו"ר מפלגת ישראל ביתנו בתקופת הבחירות, מהשתתפות בישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני בנוגע להסכם הגז המתנהל בימים אלו מול מדינת לבנון? לפי דיווח של מיכאל שמש, איווט ליברמן לא נכח ברוב הישיבה.
לפי הדיווח הבוקר (שישי) בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן רשת ב, שר האוצר אביגדור ליברמן שהגיע אתמול לדיון הקבינט המדיני-ביטחוני בעניין הסכם הגבול הימי עם לבנון, עזב אותו תוך זמן קצר. הדיון נמשך שעות ארוכות, כשברקע הנחיית שר הביטחון בני גנץ להיערך להסלמה בצפון.
יצוין כי בעבר, ליברמן נעדר מישיבות קבינט הקורונה עד שנאלץ משפטית לעשות כן. במהלך הקדנציה הקצרה של הממשלה הנוכחית פורסם גם כן כי איווט לא משתתף בישיבות וועדת שרים לענייני חקיקה.
מלשכתו של ליברמן נמסר בתגובה כי "בתחילת דיון הקבינט הובהר שהיום לא תהיה הצבעה ולא יכריעו החלטות חשובות, אלא רק העמקה בחומר. בהתחשב בכך שר האוצר שכיהן בתור שר ביטחון, שר חוץ ויו"ר הוועדה לענייני חוץ וביטחון ומכיר את החומר לעומקו, יצא לטפל בנושאים יותר בוערים".





















איך שהוא אוהב לחרטט
תדונו אותו לכף זכות, הוא פשוט שתה וודקה במועדון שלו עם כמה גויים כמותו, והשתכר כהרגלו….
איש חצוף ודורסני
נושאים יותר בוערים כגון; איפה הכי זול היום לקנות חזיר?….