צילום: משמרות המהפכה
משמרות המהפכה של איראן מפרסמים היום (חמישי) איום חדש נגד ישראל, אחרי המתקפה נגד יעד בעיר ארביל שבעיראק, עליו טוענים האיראנים כי מדובר במבנה ששימש את המוסד הישראלי לאימונים.
לצד הסרטון המאיים, נוסף הכיתוב הבא: "האם אתם חושבים שהכל נגמר בארביל? אין לכם הרבה זמן…".
יצוין כי המתקפה בארביל הייתה בתגובה לפרסום העובדה שבוצעה מתקפה נגד בסיס מל"טים איראניים, תקיפה המיוחסת לישראל, ובה הושמדו מאות כלי טייס לא מאויישים אך תוקפניים. בנוסף, בתקיפה ישראלית בסוריה, נהרגו קצינים איראניים.
בתגובה, איראן תקפה את המתחם בעיראק לצד מתקפת סייבר נרחבת על אתרים ממשלתיים בישראל. בכל זאת, באיראן ממשיכים לאיים כי עדיין לא סיימו להגיב, וכי ימשיכו לתקוף את ישראל.
אתמול, היה זה מפקד משמרות המהפכה האיראניים, חוסיין סלאמי, שאמר כי "על הציונים להיזהר", שכן איראן לא רק תתאבל על ההרוגים אלא גם תנקום את מותם באופן ישיר. "זה מסר ורציני ומציאותי – ואם הציונים יחזרו על מעשיהם, הם יאלצו להתנסות שוב בהפצצת הרקטות שלנו מחדש", אמר הבכיר במשמרות המהפכה.




















