ההתגייסות של עם ישראל למען תושבי הדרום, חיילי צה"ל ונפגעי המלחמה הקשה – מרשימה מאוד. בשבוע וחצי האחרונים, מאז פרוץ המלחמה, קיים כאן מפגן אחדות שלא נראה שנים רבות.
לצד כל הפעולות הללו, ולצד ההתחזקות של החרדים לדבר ה' בלימוד התורה, בתפילות ובמעשים טובים, למען הצלחת המערכה ושלום אחינו בית ישראל – גדולי ישראל בעצמם קוראים לחזק את לוחמי צה"ל ונפגעי המלחמה.
בין האדמו"רים הרבים שביקשו מחסידיהם לפעול לעמן המערכה, הוא מרן האדמו"ר מויז'ניץ, שכפי שדווח ב'חדשות JDN', בעצמו ביטל טיסה לשוויץ, שם היה אמור לשהות למען בריאות הגוף והנפש.
וכפי שציווה עליהם מורם ורבם, חסידי ויז'ניץ ערכו אמש שמחת בר מצווה לבחור, תושב הדרום שאינו נמנה על חסידי ויז'ניץ – בן הגר"א דבדה, רב ומו"צ באופקים – שנאלץ לנדוד עד לבני ברק, כדי להתרחק ממקום סכנה. גם בניו של הרבי הגיע לשמח את בחור בר המצווה.
השמחה התקיימה באולם של תלמוד תורה ויז'ניץ בבני ברק, בהשתתפות חסידים רבים ובני הרבי – אב"ד קרית ויז'ניץ הרה"צ רבי חיים מאיר הגר, ואב"ד ויז'ניץ אלעד הרה"צ רבי יעקב מרדכי הגר, שאף הביאו מתנה עם הקדשה לחתן.
האירוע כולו הופק על ידי חסידי ויז'ניץ. על השירה הופקד יודי יגאלי והחסידים, ועל הקלידים מנחם הורביץ ומאיר אדלר. על עריכת השמחה הופקד העסקן החשוב לבית ויז'ניץ הרב ברוך פלדמן והריקודים נערכו ע"י רקדני ארגון 'אך שמח' מחסידי ויז'ניץ, וכן הגיע גם יוני וויס מארגון 'הופ קוזאק' שהביא מספר קוזקים לשמח את חתן בר המצווה ביום שמחתו.



























קידוש ה , ריגשו אותי הויז'ניצערס
ואווו מרגש!!
הכי ריגש אותי עד עכשיו מכל הסרטונים שראיתי על עזרה לחילים והכנת אוכל
זה שזכרו ילד בן 13
מי כעמך ישראל!!!!
זה עושה לי צמרמורת ריגש אותי מאוד