במהלך הלילה (שישי) חיל האוויר יירט כלי טיס בלתי מאויש במרחב הימי מול חופי המדינה, אין נפגעים. מצה"ל נמסר כי לא הופעלו התרעות על פי מדיניות.
סמוך לשעה 7:00 הבוקר הופעלה אזעקה מחשש לחדירת כלי טייס עוין בעיר אילת, מדובר בזיהוי שווא.
אילת הבוקר (אזעקה ברקע). צילום: שימוש לפי סעיף 27א
הבוקר הופעלו אזעקות בקריית ביאליק, עכו ובעוד שורת יישובים בגליל העליון, במרכז הגליל ובגליל המערבי, מאוחר יותר עדכן דובר צה"ל כי זוהו כ-15 שיגורים שחצו מלבנון, חלקם יורטו, זוהו נפילות.
הלחימה מול ארגון הטרור חיזבאללה: בשטח לבנון, כלי טיס של חיל האוויר תקף בהכוונת אוגדה 98 את המחבל מחמד חסין רמאל, מפקד מתחם א-טייבה בארגון הטרור חיזבאללה. מחמד הכווין מתווי טרור רבים נגד מדינת ישראל וכוחות צה״ל בשטח.
בנוסף, כוחות של צוות הקרב החטיבתי של חטיבה 7 איתרו והשמידו משגרים טעונים ומוכנים לשיגור לעבר יישובים בצפון הארץ.
במקביל, לוחמי אוגדות 36, ו-91 ממשיכים לפעול במרחב דרום לבנון, הכוחות איתרו אמצעי לחימה רבים של ארגון הטרור חיזבאללה, בהם נשקי צלפים, ציוד לחימה רב, משגרי נ"ט ורקטות מסוג בורקאן מוכנים לשימוש ומוכוונים לשטח הארץ.
כמו כן, כלי טיס של חיל האוויר תקף בהכוונת הכוחות חוליית מחבלים במבנה צבאי במרחב דרום לבנון לפני שביצעה ירי נ"ט אל עבר כוחות צה"ל.
יצוין כי אמש (חמישי) איים חיזבאללה על הסלמה במלחמה מול ישראל בעקבות חיסול סינוואר: "בהתבסס על הנחיות של הנהגת הארגון, מודיע חדר המבצעים של חיזבאללה על מעבר לשלב חדש והסלמה בעימות עם ישראל, שעליו נדון כבר במהלך הימים הקרובים".




















