מצרכים:
1 קילו חזה עוף פרוס לשניצל
כוס קמח תפו”א
2 ביצים
קורט מלח וקורט פלפל
שמן לטיגון
לציפוי:
1/4 1 כוסות קמח תפו”א
7 ביצים
כפית מלח
חצי כפית סוכר
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה:
לציפוי:
מערבבים היטב את כל החומרים משטחים בשני תבניות גדולות
אופים עד להזהבה טוחנים במעבד מזון היטב
מחזירים לתנור ל 5 דקות עד שהפירורים יבשים
לשניצל:
בקערה אחת שמים את הקמח
בקערה שניה מערבבים את הביצה, מלח פלפל
בקערה שלישית את הפירורים
מטגנים עד להזהבה.
בתיאבון!
המתכונים של אבי מילר תמיד מצליחים, ובעיקר קלים לביצוע, שאפו