לאחר שאמש (רביעי) מאות אנשים הפגינו מול ביתו של נשיא העליון לשעבר פרופסור אהרן על כך שבראיון באותו בוקר קרא להמשיך ולהגביר את המחאה כנגד הממשלה והרפורמה המשפטית, הבוקר התייחס ברק למפגינים ואמר בראין לכאן חדשות כי "זאת זכותם להפגין, אני הגנתי על הזכות הזאת יותר מכולם, ואני מעודד את הזכות הזאת". על תוכן הדברים שנאמרו בהפגנה אמר כי "נאמרו דברים קשים שחוצים קווים אדומים, דברים שבחברה דמוקרטית לא צריך לומר".
לדבריו, "כל מה שקשור לנאצים לדוגמה, להעמיד אותי בפני כיתת יורים בגרמניה – זה שיח השנאה שיש פה". לדבריו, גם הוא רוצה רפורמה, רק לא כזאת. עוד הוסיף כי "הפכתי לסמל לא בצדק, אבל אני גאה בכך שהפכתי לסמל".
בראיון ל'הארץ' אמר ברק כי "ייאמר לזכותו של יריב לוין שבגללו סוף כל סוף יש שיח רציני בחברה הישראלית על תפקיד בית המשפט, על הצורך בביקורת שיפוטית ועל הגבולות של הביקורת השיפוטית. הדברים האלה ראויים לדיון ואני מקווה שהשיחות שמתקיימות בבית הנשיא יביאו להסכמה. לפתרונות בסוגיות החוקתיות האלה אי אפשר להגיע רק כי הרוב או המיעוט חושב שהם נכונים. צריך להתפשר והפשרות צריכות להיות סבירות ומידתיות".
נזכיר כי אמש מאות אנשים הגיעו לרחוב שבו מתגורר נשיא העליון בדימוס ברק והפגינו נגד מי שלטענתם חולל את ההפיכה המשפטית. המפגינים קראו: "העם דורש מדינה יהודית" ו"אהרן ברק דיקטטור מסוכן". המשטרה אבטחה את הכניסה לבניין שבו מתגורר ברק. נורית (40), תושבת דרום תל אביב, טענה כי "אהרן ברק מסית נגדנו. אנחנו הרוב שניצח בבחירות, 64 מנדטים והממשלה לא יכולה לקדם את הרפורמה שחשובה לכולנו בגללו. יצאתי להפגין כדי לחזק את ראש הממשלה".
יוסי (35), תושב בת ים, טען: "בג"ץ מחסל את המדינה היהודית ודופק את כולנו. יש שם קבוצה שמנהלת את המדינה. נמאס לנו משלטון שמאל בבית המשפט העליון. מי שאחראי למצב שאליו הגענו הוא ברק".





















למה לא כתבתם אתמול שהיתה כזו הפגנה, רק הפגנות שמאל צריך לפרסם?
למה בכלל מפרסמים את התמונה שלו
לא יודע להגיד קריאת שמע
בושה וחרפה
אהרון ברדק הוא לפיד-יוט שזרק אבן לבאר, כנראה שגם ביבי וגם אלפי ביביסטים לא יצליחו להוציא