השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הנחה את שירות בתי הסוהר להשוות את תנאיו של האסיר עמירם בן אוליאל ושאר האסירים היהודים, לתנאיהם של שאר האסירים הביטחוניים – כך פרסם ערוץ 7.
לפי הדיווח של עידו בן פורת, בעקבות זאת סיפק שב"ס לבן אוליאל חליפות חדשות לחג השבועות מאפסנאות הכלא ושירותים נוספים, ככל הצורך.
בנוסף, בעקבות הנחיית השר, הציעו בשב"ס לבן אוליאל מספר אסירים לחברותא לחג השבועות ולשבת האחרונה. בן אוליאל שהורשע בפרשת דומא סירב להצעות השב"ס ודרש לעבור לאגף התורני, צעד שזכה להתנגדות של השב"כ, ובעקבות כך הודיע לשב"ס כי הוא מסרב לקבל את החברותות שהוצעו לו.
גורמים בלשכת השר בן גביר אומרים כי השר ימשיך לפעול למען שיוויון בין האסירים הביטחוניים כולם ולא מקובלת עליו אפליה לטובה של אסירים ביטחוניים ערבים.
תגובת מטה "צדק לעמירם" לידיעה: "לעמירם לא הוצעו מספר הצעות. הוצעה לו הצעה אחת בלבד וזו היתה בעייתית. עמירם השיב שמבקש לחג תפילה במניין – בקשה כ"כ אלמטרית וראויה למענה. בקשה שהתקבלה בפסח ואילו בשבועות נתקלה בסירוב. מטה צדק לעמירם מגבה את דרישתו המוצדקת למעבר לאגף התורני ולהפסקת הרדיפה של השב"כ כלפיו, להשוואת תנאיו לתנאי שאר האסירים ולבקשתו המוצדקת להעברה לאגף תורני".





















מה הוא ערבי ???
מחבל ?
הוא מתנחל !!
למה שיתנו לו !!!
אל תעשה את זה כזה דרמה
בכל זאת יש לו עבר!!!
למה אסיר דתי צריך לבקש זכות כדי להתפלל במנין? באיזה מדינה זה קורה?