מהומה בלשכת ראש הממשלה סביב הליכי החקיקה בכנסת של חוק הגיוס. במפלגות החרדיות סבורים שראש הממשלה בנימין נתניהו איבד שליטה על הקואליציה, ובוויינט פורסם כי גורמים בש"ס אומרים לנתניהו כי אדלשטיין דוהר לפירוק הממשלה – והוא מאמין להם.
ברקע: ההכרה של יולי אדלשטיין, יו"ר ועדת החוץ והביטחון האחראי להביא את החוק להצבעה במליאת הכנסת, כי "או שהחוק יאושר בהסכמה רחבה או שהחוק לא יעבור בכלל". הלילה, שוחח ראש הממשלה נתניהו עם אדלשטיין וביקש ממנו הבהרות.
נתניהו האשים בשיחות סגורות שיו"ר ועדת חוץ וביטחון פועל לפרק את הקואליציה, ובכיר בליכוד הוסיף ותקף: "אדלשטיין וגלנט מתואמים להפלת הקואליציה והקדמת הבחירות לחודש נובמבר".
לפי גורם פוליטי, ראש הממשלה האשים כי "אדלשטיין הצטרף ולגלנט ולאופוזיציה ופועל להפיל את הממשלה באמצעות חוק הגיוס". בכיר בליכוד המקורב לנתניהו אף טען כי "יש תיאום מוחלט בין אדלשטיין לגלנט על פירוק הממשלה והקדמת הבחירות לחודש נובמבר".
בסביבת אדלשטיין אמרו הבוקר, בעקבות העימות מול ראש הממשלה, כי "במקום שנתניהו יגביר את הלחץ על האופוזיציה – הוא עושה הכול כדי להקל עליהם כשהוא תוקף את אדלשטיין". בנוסף, לראש הממשלה הועבר בהמשך מסר, על רקע המתקפות שלו ושל סביבתו נגד אדלשטיין: "אם התדרוכים נגד אדלשטיין יימשכו – זה לא ייגמר בטוב".
במעריב דווח כי בסביבתו של יו"ר ועדת חוץ וביטחון יולי אדלשטיין מדגישים כי הם לא מתרשמים מהמתקפות האנונימיות, ומעבירים מסר כי "לא מעניין אותו לא פירוק ולא חיזוק הקואליציה, אלא ובעיקר צורכי צה"ל ואיך הצבא יקלוט את המתגייסים החרדים".





















גלנט כישלון חרוץ הדרך היחידה שלו להינצל מחקירות היא לחבור לשמאל!!! יולי מנסה לחזור למשחר לאחר שנדחק הצידה בשל חוסר כישוריו!!!
בא זרזיר אצל העורב
שורה תחתונה
פריימריז מפלגתי נשמע מאוד יפה בחוץ עד לבחירות בפועל זה זה עושה צורות פוליטיות הכי גדולות
תראו איזה מרות תיאום וסנכרון יש במלפגות יחיד (למעט מקרים חריגים) כולם עסוקים לרצות את הבוס ומשם לרצות את בוחרי הבוס בליכוד כולם עסוקים לשרוד ואלו שיודעים שהמצב אבוד עסוקים בלנקום ולהרוס
הרוסים האלה שווים את הכסף שלהם… איווט, אלקין וכעת אדלשטיין… אלה הקליפות הטמאות בהתגלמותן… עם יצר נקמה פוטיני מובהק… לך תבנה משהו על 'כיפה' שלהם…
תפטר את שניהם ותתן להם את האפשרות לעבור לשמאל וכל מי שרוצה שילך איתם ונראה מי עוד סוס טרויאני