צילום: לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
פיגוע ירי קטלני היום (שישי) בצומת חמרה. מחבלים ירו לעבר כלי רכב, מה שגרם לכך שהרכב איבד שליטה והתנגש במשאית. הכוננים של מד"א הוזעקו לתאונת דרכים – וגילו פצעי ירי על הקרבנות. המשטרה וצה"ל קבעו כי מדובר בפיגוע ירי.
דובר צה"ל עדכן: "פיגוע ירי אירע לפני זמן קצר לעבר רכב בצומת חמרה שבמרחב חטיבת הבקעה והעמקים. כוחות צה"ל סורקים במרחב. פרטים נוספים בהמשך".
הפלסטינים דיווחו כי שני מחבלים נמלטו מהמקום. ההערכה היא שככל הנראה בוצע ירי מרכב חולף, מה שגרם לרכב בו נסעו שלושת הנשים לבצע תאונת דרכים.
במד"א עדכנו כי התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב גלבוע על תאונת דרכים בין משאית ל2 כלי רכב בצומת חמרה. אט"ן במקום מדווח על שני הרוגים ופצוע במצב קשה עם חבלת ראש, כרגע התקבל עדכון ממשטרת ישראל שככה"נ מדובר בפיגוע.
פינוי מוסק של הפצועה לבית החולים • צילום: תיעוד מבצעי מד"א
פראמדיק מד"א דניס פולקוב מספר: "כשהגענו למקום ראינו רכב ישראלי עם 3 נשים מעוך ורכב פלשתינאי. מהרכב חולצו 2 צעירות בשנות ה-20 כשהן מחוסרות הכרה ללא דופק וללא נשימה עם פגיעה רב מערכתית ולאחר בדיקות רפואיות נקבע מותן בשטח. אישה כבת 40 סובלת מחבלה רב מערכתית קשה ואנחנו נלחמים על חיה בשטח".
במערכת הביטחון עדיין בודקים האם מדובר במחבל בודד או בחוליית מחבלים, וההערכה היא כי ביצעו מארב והמתינו לרכב עם יהודים. מתחקיר ראשוני בשטח עולה כי המחבלים ביצעו וידוא הריגה, אחרי שריססו את הרכב – כדי לוודאות את מותן של הנשים.





















ערבי טוב ערבי בקבר
אין ערבים אין פיגועים.
מוות לערבים המחבלים.
ימח שמם ושם זכרם שירקבו בכלא עד סוף ימיהם
לא להכניס את המחבלים לכלא, אלא לירות למחבלים הערבים בראשם!!!
איזה עצוב
דיייי אין כבר כח
גאולהההההה
ימח שמם שישרפו בגהינום
נתניהו לך הביתה
נמאס כבר מאזלת היד שלך
גנץ יכה בהם הרבה יותר ממך