מצרכים:
12 תפוחי אדמה קלופים מגורדים
3 ביצים
חצי כוס שמן
מלח פלפל
למילוי:
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ מטוגן
צרור כוסברה קצוצה
מעט אגוזים קצוצים (לא חובה)
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את תפו”א עם שאר המצרכים
משטחים בתבנית עם נייר אפיה משומנת שכבה של 3 סנטימטר
ואופים במשך חצי שעה על 180 מעלות עד להזהבה
מוצאים מהתנור ומניחים שכבה של בשר
מגלגלים בזהירות ומפרידים מהנייר אפיה
מורחים בביצה ומצפים בשקדים טחונים
מחזירים לתנור ל 45 דקות
פורסים לפרוסות בעובי 2 סנטימטר
מה עם תמונה